MEDIA

Απίστευτο: Ποιο φαβορί της Eurovision 2016 ήταν πορνοστάρ;

Απίστευτο: Ποιο φαβορί της Eurovision 2016 ήταν πορνοστάρ;

Απίστευτη αναστάτωση στη Eurovision με τις φήμες για το παρελθόν συγκεκριμένου τραγουδιστή- Κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε το παρελθόν ενός εκ των φαβορί του σημερινού τελικού στη διοργάνωση #eurovision2016

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι αρμόδιοι για τον διαγωνισμό, δεν γνώριζαν την προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα του τραγουδιστή, που αποτελεί μάλιστα το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον αποψινό τελικό.

Δείτε Live όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2016

Ο λόγος για τον Ρώσο τραγουδιστή Sergey Lazarev που εκπροσωπεί την Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στη Στοκχόλμη και που σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων δικτύων είναι ένας πολύ διάσημος πορνοστάρ στην χώρα του, με αποτέλεσμα γυμνές φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στις επίμαχες φωτογραφίες, που προκάλεσαν σάλο, ο 33χρονος Lazarev εμφανίζεται γυμνός σ' ένα κρεβάτι και κρατά ένα πριόνι στο λαιμό μια γυναίκας, που είναι δεμένη με χειροπέδες σ' ένα καλοριφέρ, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Πάντως παρά το σάλο που δημιουργήθηκε, πολλοί μιλούν για σκόπιμες συκοφαντίες που στόχο έχουν να πλήξουν τη συμμετοχή της Ρωσίας.

Σχετικές ειδήσεις