MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (09/07/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (09/07/2016) πρωτοσέλιδα

Θέματα που αφορούν στην τσέπη των πολιτών αλλά και το νέο μακελειό στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων, σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου.

Για «βροχή» κατασχετηρίων το α' εξάμηνο του 2016, με το Δημόσιο να έχει ήδη κατασχέσει 150.000 λογαριασμούς κάνει λόγο μια από τις εφημερίδες ενώ σε δεύτερη ξεχωρίζει το θέμα για εφόδους της εφορίας σε τουριστικές περιοχές και λουκέτα σε όσα καταστήματα δεν κόβουν αποδείξεις και σε άλλη, η ανοιχτή επιστολή ενός συνταξιούχο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στην τεράστια μείωση που έχει γίνει στις συντάξεις.

Επίσης στα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων γίνεται εκτενής λόγος για την ακραία βία που σαρώνει τις ΗΠΑ, μετά και το τελευταίο επεισόδιο της δολοφονίας πέντε αστυνομικών από ελεύθερους σκοπευτές στο Ντάλας.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Σε «τσουνάμι» στην οικονομία με λουκέτα και εισβολή ξένων funds αναφέρονται οι οικονομικές εφημερίδες όπου γράφουν για μεγάλα «κανόνια» που είναι έτοιμα να σκάσουν αλλά και στον αμείωτο κλοιό πιέσεων από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα για ολοκλήρωση των 16 προαπαιτούμενων.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις