MEDIA

Δήλωση - «βόμβα»: Τα ποντίκια έφυγαν πρώτα από το MEGA και θα γυρίσουν πρώτα

Δήλωση - «βόμβα»: Τα ποντίκια έφυγαν πρώτα από το MEGA και θα γυρίσουν πρώτα

Ειδήσεις | MEGA: Είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος τοποθετείται ανοικτά για τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Mega, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει με δηκτικό τρόπο και τις ευθύνες που βαρύνουν τους μετόχους για τη δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το τηλεοπτικό κανάλι.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και κοινοβουλευτικό συντάκτη του «Μεγάλου Καναλιού», Δημήτρη Τάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ιστότοπο mediafree.gr, δηλώνει κατηγορηματικά πως θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι τέλους.

takis

«Το μόνο σίγουρο είναι πως στους διαδρόμους του MEGA δεν υπάρχουν κατσαρίδες. Άλλωστε οι καθαρίστριες στο MEGA δεν έφυγαν ούτε στιγμή από το κανάλι.Όσον αφορά στα ποντίκια συνήθως φεύγουν πρώτα όταν το καράβι μπάζει νερά και έρχονται πρώτα όταν μυρίζουν τα τρόφιμα που επιστρέφουν στα αμπάρια», υπογραμμίζει με νόημα ο Δημήτρης Τάκης.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως ο νόμος 4339/2015 για τις τηλεοπτικές άδειες είχε ως στόχο να πέσει «μαύρο» στο MEGA. Λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Η δημοσιογραφία για αρκετά χρόνια είχε και έχει ακόμα στοιχεία υπερβολής όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Και φυσικά το MEGA δεν ξέφυγε απ´ αυτό τον κανόνα. Απλά πάντα όλοι οι προβολείς ήταν στραμμένοι στο MEGA γιατί αυτό διαμόρφωνε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική επικαιρότητα. Κατά συνέπεια ο,τι έλεγε το MEGA μεγεθυνόταν επί δέκα».

Ερωτηθείς για το εάν ο ίδιος πιστεύει πως οι μέτοχοι του καναλιού έχουν ευθύνες, ο γνωστός δημοσιογράφος απαντά: «Θα ήταν αφελές και ιδιοτελές να πει κανείς ότι δεν έχουν οι μέτοχοι ευθύνες και μάλιστα μεγάλες για τη σημερινή κατάσταση του MEGA αλλά και για όλα όσα έγιναν και οδήγησαν το MEGA εδώ. Άλλωστε και οι ίδιοι το παραδέχονται αυτό και δημοσίως και σε κατ´ιδίαν συζητήσεις. Αλλά όπως έχω ξαναπεί αισθητικά και ηθικά δεν μου αρέσει ο ρόλος του πατροκτόνου. Το εντυπωσιακό όμως με τους μετόχους του MEGA είναι η στάση που κράτησαν απέναντι τους όσοι ήταν συνδαιτυμόνες τους σε γεύματα,δείπνα και δεξιώσεις και όσοι τους επισκέπτονταν εβδομαδιαίως ζητώντας και απαιτώντας. Ήταν οι πρώτοι που τους έριξαν τον λίθο του αναθέματος και οι πρώτοι που ετοιμάστηκαν να λατρέψουν “νέους θεούς”».

«Φυσικά είναι γνωστό ότι το «ωσαννά» από το σταύρωσον αυτόν» απέχει μόλις τέσσερις μέρες. Προφανώς κάποιοι είχαν βγάλει εντελώς από την οπτική τους το ενδεχόμενο της Ανάστασης», υπογραμμίζει – μεταξύ άλλων – ο Δημήτρης Τάκης.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Mega

Σχετικές ειδήσεις