MEDIA

Ειδική μνεία Economist στο «δημοφιλές Newsbomb»

Ειδική μνεία Economist στο «δημοφιλές Newsbomb»

Σημείο αναφοράς και για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποτελούν πλέον τα μέσα που διαχειρίζεται ή εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media...

Σημείο αναφοράς όχι μόνο για τα εγχώρια, αλλά και για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποτελούν πλέον τα μέσα που διαχειρίζεται ή εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media χάρη στην έγκυρη, αποκαλυπτική και αδέσμευτη πληροφόρηση που παρέχουν στους αναγνώστες τους. Το έγκυρο βρετανικό περιοδικό “Economist” αναφέρεται στη μεγάλη αποκάλυψη του «Newsbomb.gr» για την προδοσία της Alpha Bank, που στην ιστοσελίδα της κατονόμαζε τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα - στο οποίο φιλοξενούνται ρεπορτάζ κι άλλων ενημερωτικών ιστοσελίδων και πολυμέσων όπως του «Βήματος», του «Πρώτου Θέματος» και του «Ελληνικού κόσμου» - η αναφορά στις αποκαλύψεις του «δημοφιλούς» (όπως αποκαλεί εύγλωττα το «Newsbomb») είναι εκτενής και σε περίοπτη θέση.

Παρά τις συνήθεις ειρωνείες των αγγλοσαξωνικών μέσων ενημέρωσης, που με ευκολία υποτιμούν και επικρίνουν όποιο θέμα δεν τους αφορά, επί της ουσίας ο Economist αναγνωρίζει ότι το «Newsbomb» έχει μεγάλη παρεμβατικότητα και δεν συμβιβάζεται με τις πολιτικές και τα συμφέροντα του Μνημονίου, που προστάζουν το «ξεπούλημα» των εθνικών συμφερόντων σε ξένες – δάνειες ή μη - δυνάμεις.

Τα εθνικά θέματα, ενόψει και των παιχνιδιών που παίζονται στη «σκακιέρα» των Βαλκανίων, της Μεσογείου αλλά και της Ευρώπης, αποτελούν πάντα προτεραιότητα για τα μέσα που διαχειρίζεται ή εκμεταλλεύεται εμπορικά ο όμιλος ψηφιακών πολυμέσων DPG, που θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν το παρασκήνιο για όσα διεξάγονται «πίσω από τις κουρτίνες», ενημερώνοντας τους αναγνώστες για όλα όσα κάποιοι θα ήθελαν να γίνουν γι αυτούς, χωρίς αυτούς.

Η ενημέρωση πλέον έχει ένα όνομα: Newsbomb! Για να γνωρίζετε ό,τι σκάει…