Απίστευτο! Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει τον τελικό του Survivor στα κατεχόμενα!

Απίστευτο! Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει τον τελικό του Survivor στα κατεχόμενα!

Survivor | Ειδήσεις: Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali να διοργανώσει τον τελικό στο χωριό Βοκολίδα το οποίο έχει μετατραπεί σε πολυτελές τουριστικό θέρετρο. 

Στην κατεχόμενη Κύπρο θα γίνει φέτος ο τελικός του τούρκικου Survivor, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα cyprustimes. Ο Acun Ilicali προκαλεί ξανά λοιπόν, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως και στο παρελθόν ο τελικός του τούρκικου Survivor έχει λάβει χώρα στη Μεγαλόνησο.

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, αποφάσισε για ακόμη μία φορά λοιπόν, ότι το κατεχόμενο χωριό Βοκολίδα θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, την τελευταία δεκαετία έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια ώστε η περιοχή να μετατραπεί σε ένα μικρό Λας Βέγκας.

Με εντολή του «υπουργικού συμβουλίου» μετατράπηκε από δασική σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης και με χρηματοδότηση από την Τράπεζα Αναπτύξεως της Τουρκίας και Τούρκους επενδυτές όλα άλλαξαν.

Προχώρησαν ακόμη και σε κατεδαφίσεις σημαντικών μνημείων για την ελληνοκυπριακή πλευρά. Για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος εξαφάνισαν την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στην περιοχή Βοκολίδα, ενώ βρισκόταν και σε εξέλιξη προσπάθεια για αναστήλωση της. Πρόκειται για μια εκκλησία που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από έναν αιώνα.

Το αποτέλεσμα; Ξενοδοχεία με καζίνα «φύτρωσαν» σε χρόνο ντε τε με σκοπό την προσέλκυση τουριστών. Άλλωστε κατά μία έννοια αυτό προσδοκούν και με την πραγματοποίηση του τούρκικου Survivor στην περιοχή.

Ο Τούρκος παραγωγός διάλεξε και φέτος ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία στη Βοκολίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω θέρετρο παίρνει την ευθύνη να αντεπεξέλθει σε μία τέτοια πρόκληση. Εκείνες τις ημέρες ολόκληρο το ξενοδοχείο αναμένεται να γεμίσει με τεχνικούς και θεατές που ήδη έχουν κλείσει δωμάτιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του παιχνιδιού από κοντά.