MEDIA

Αποκάλυψη - «βόμβα» από πρώην παίκτη του MasterChef: «Είναι στημένο» (pics)

Αποκάλυψη - «βόμβα» από πρώην παίκτη του MasterChef: «Είναι στημένο» (pics)

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις για το reality μαγειρικής - Ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού κύκλου;

Το MasterChef φέτος σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης υπάρχουν, ωστόσο... σκιές πίσω από τις κάμερες, όπως αποκάλυψε πρώην παίκτης του reality.

«Η ψαλίδα κλείνει προς τον Μανώλη γιατί υπάρχει μια αίσθηση φέτος ότι το παιχνίδι είναι λίγο πιο στημένο από τις άλλες χρονιές. Από την αρχή, από τα bootcamp, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη προς τον Μανώλη, όπως και ο Μανώλης γύρισε και μου είπε εμένα προσωπικά στο ξενοδοχείο ότι “είμαι σίγουρος ότι θα μπω και θα μπω και στο σπίτι, είμαι ήδη”», δήλωσε ο πρώην παίκτης του reality στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Δεν έμεινε ωστόσο εκεί, καθώς έκανε αποκαλύψεις και για την Σπυριδούλα, η οποία φημολογείται πως θα είναι στον τελικό μαζί με τον Μανώλη: «Κάποιος γύρισε, δεν μπορώ να πω δημοσίως το όνομά του, και μου είπε ότι κοίταξε να δεις, η Σπυριδούλα θα φτάσει μου λέει μέχρι τον τελικό. Στο ξενοδοχείο που καθόμασταν το βράδυ και κουβεντιάζαμε όλοι μαζί, μου λέει κοίταξε να δεις -η Σπυριδούλα μαγείρευε την επόμενη μέρα για τα boot camp- η Σπυριδούλα θα γυρίσει με την ποδιά, και η Σπυριδούλα θα πάει μέχρι τον τελικό».

Δείτε στην gallery ποιος έκανε την σοκαριστική δήλωση:

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Στην Εντατική Έλληνας τραγουδιστής μετά από τροχαίο - Κρίσιμη η κατάστασή του (pics)

Σχετικές ειδήσεις