MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/05) το αγώνισμα ασυλίας (pics)

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/05) το αγώνισμα ασυλίας (pics)

Survivor spoiler: Αγώνισμα ασυλίας για τις δύο ομάδες – Συνεχίζονται οι εντάσεις στο παιχνίδι – Ποιοι θα τα καταφέρουν; Άσπροι ή Μαύροι;

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες θα παλέψουν για την ασυλία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης.

Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν θα λείψουν και από αυτό το επεισόδιο. Μάλιστα, θα δούμε για πρώτη φορά την Κατερίνα και την Αφροδίτη να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα στο παιχνίδι κρατά από χθες με τον καυγά του Χικμέτ και της Ρίας, την οποία αποκάλεσε «διπρόσωπη», για όσα έχει πει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, κατά καιρούς για την Σαμπριέ.

«Μου είπε ότι δεν μπορώ να την αποκαλώ διπρόσωπη, αλλά της είπα ότι είναι. Μιλούσε πίσω από την πλάτη της Σαμπριέ αλλά τώρα της μιλάει. Μετά φύγαμε από εκεί και φώναξα την Αφροδίτη. Όταν προσπαθούσα να μιλήσω με την Αφροδίτη, ήρθε η Ρία και άρχισε να φωνάζει», είπε στην κάμερα ο Τούρκος παίκτης. Στη συνέχεια ο Χικμέτ προσπαθούσε να πει στη Ρία τη γνώμη του και αυτή τον ρωτούσε συνεχώς ποιο είναι το πρόβλημα. Τότε λοιπόν ο Χικμέτ της είπε «σκάσει». «Να σκάσω; Πρόσεχε Χικμέτ. Είμαι γυναίκα, δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι. Σεβάσου τις γυναίκες. Κατανοητό; Μην μου το ξαναπείς αυτό» του απάντησε η παίκτρια.

Σήμερα, λοιπόν, οι παίκτες θα πρέπει να αφήσουν τις εντάσεις και τους καυγάδες και να παλέψουν για την ασυλία. Αν κερδίσουν οι «Άσπροι» θα κάνουν το 2-0 και θα παραμείνουν ήρεμοι, κάτι όμως που θα στείλει τους «Μαύρους» στο Συμβούλιο του Νησιού και την ψηφοφορία.

Δείτε στην gallery ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία:

Διαβάστε επίσης:

Serial killer Κύπρος: «Πάγωσε» το αίμα των δυτών – Ανασύρθηκε νέα βαλίτσα από τη λίμνη του «θανάτου»

Τροχαίο - ΣΟΚ για Έλληνα τραγουδιστή: Εσπευσμένα στην Εντατική - Κρίσιμη η κατάστασή του (pics)

Σχετικές ειδήσεις