Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Big Brother: Ανατροπή! Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Newsbomb

Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή του «Μεγάλου Αδερφού» - Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ανανεωμένο και ανατρεπτικό.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Big Brother στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μετά από περίπου 20 χρόνια αφού μένουν μόνο λίγα 24ωρα μέχρι να επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες (Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00).

Ωστόσο ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει μια μεγάλη αλλαγή. Ο λόγος για την καθιέρωση των live του Μεγάλου Αδελφού αντί για Κυριακή, όπως είχε επανειλημμένως γνωστοποιηθεί, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Μέσα από ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ μάς ενημερώνει για το 2ο live του Big Brother το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η μέρα την οποία αποφάσισε το κανάλι του Φαλήρου να τοποθετήσει μόνιμα το live show του δημοφιλούς ριάλιτι.

«Σε παρακολουθώ… Ελλάδα καλώς ήρθες στο νέο μου παιχνίδι. Είσαι έτοιμη να παίξεις; Είμαι ο Μεγάλος Αδερφός. Εδώ στο σπίτι μου. Σε κάθε δωμάτιο. Σε κάθε γωνιά. Θα είμαι εκεί. Θα παρακολουθώ και θα ακούω. Δεν υπάρχει μέρος για να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς. Το παιχνίδι μου θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Έχω ανακαλύψει μια νέα γενιά παικτών. Είναι όλοι τους διαφορετικοί. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για όσα έρχονται. Και όταν μείνουν μόνο πέντε εσύ Ελλάδα θα αποφασίσεις ποιος θα κερδίσει 100.000 ευρώ. Αυτό είναι το Big Brother. Αληθινοί άνθρωποι. Αληθινό ριάλιτι. Big Brother. Ξεκινάει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 9 το βράδυ», ακούγεται να λέει ο Μεγάλος Αδερφός και μας ξεναγεί στο πολυτελές σπίτι όπου θα μείνουν οι παίκτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2020 - Αποτελέσματα: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις