Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Συνταρακτικές ανατροπές με τον Βόσκαρη (vids)

Newsbomb

Άγριες μέλισσες - Spoiler: Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών»

Ψάχνοντας τη γυναίκα του και τον γιο του ο Νικηφόρος περνάει από το σπίτι της Ελένης και της Δρόσως όπου βρίσκει τον Τάκη και μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής βρίσκονταν εκεί λίγα λεπτά πιο πριν.

Η παρουσία του Κωνσταντή εκεί τον βάζει σε υποψίες. Μάλιστα, περνάει από το μυαλό του ακόμα και το ενδεχόμενο ο αδελφός του να συνεργάστηκε με τον Τάκη για να αποκαλύψουν στην υπόλοιπη οικογένεια το μυστικό της γέννησης του Σέργιου και είναι έτοιμος για καυγά.

Ωστόσο, η παρέμβαση της Δρόσως λειτουργεί πυροσβεστικά και ο Νικηφόρος φεύγει για να συνεχίσει τις έρευνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό» η Σοφούλα θα το σκάσει με τον Βόσκαρη, ο οποίος θα πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό γέννησής της -είναι 17 χρονών και το όριο για την ενηλικίωση ήταν 21- και με αυτό τον τρόπο θα πείσει τον παπά σε κάποιο ερημικό ξωκλήσι να τους παντρέψει.

Η είδηση του γάμου πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό ενώ οι γονείς της Σοφούλας βρίσκονται σε απόγνωση.

Ανατροπή με τον Βόσκαρη

Η Ελένη κάνει επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα για την κακοποίηση στις φυλακές και σύμφωνα με το «Πρωινό», ο Βόσκαρης τα αρνείται όλα και δεν μπορούν να τον προφυλακίσουν. Η Ελένη απογοητεύεται, αλλά έρχεται μια μεγάλη ανατροπή.

Εμφανίζονται δύο γυναίκες για να καταθέσουν όλα όσα έχουν υποστεί οι ίδιες από τον Βόσκαρη. Η μία είναι η Λέτα, ενώ η δεύτερη λέγεται Μαρία Μαδούρου η οποία κατάφερε μετά την αποφυλάκισή της να φτιάξει τη ζωή της. Καταθέτουν επίσημα και ο Αλέξης Γραμματικός απαγγέλει κατηγορίες και ο Μάνος Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη.

Στην προανάκριση, όμως, έρχεται μια συνταρακτική εξέλιξη. Όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά λέει ότι είχε σχέση στις φυλακές με την Ελένη Σταμίρη και μάλιστα εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα προφυλακιστεί, αλλά θα διαταχθεί να παραμείνει στο Διαφάνι με περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Έκτακτα μέτρα προ των πυλών