Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ελευθερία Ελευθερίου: Θα φοράω την μπλε μπαντάνα μόνο στα αγωνίσματα (vid)

Newsbomb

Ελευθερία Ελευθερίου: Με τη λάσπη πάλεψαν οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» κατά το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία στο επεισόδιο του «Survivor» της Τρίτης (02/02)

Οι Κόκκινοι τα έδωσαν όλα και κέρδισαν δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ασυλίας, αυτή τη φορά άνετα μάλιστα, με σκορ 10-3. Έτσι οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για την δεύτερη συνεχόμενη φορά, βγάζοντας προτεινόμενη την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Την μπλε μπαντάνα θα τη φοράω, πλέον, στα αγωνίσματα», είπε η ίδια.

Ακολούθως ήταν η σειρά του παίκτη που κέρδισε την ατομική ασυλία, του Νίκου, ο οποίος μίλησε για μία «υπο-ομάδα» που δημιουργούσαν, όπως ισχυρίστηκε, η Βαλέρια με την Ελευθερία και την Μαριπόζα. Έτσι, με τις πρώτες δύο να είναι ήδη υποψήφιες, έθεσε στην διάθεση του κοινού την Μαριπόζα ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ρήξη στους «Μπλε» έγινε βαθύτερη, κατά το Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, όταν η Βαλέρια Χοψονίδου έκανε λόγο για «ψου - ψου» συμπαικτών της κοντά στη φωτιά και ο Αλέξης Παππάς επενέβη, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ως εκ τούτου, την παραμονή τους στο «Survivor» μέσω της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού διεκδικούν η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στο τραπέζι το σκληρό lockdown – Τρομάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα