Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Καταγγελίες από πρώην παίκτρια – «Η παραγωγή αποφασίζει για τις αποχωρήσεις»

Newsbomb

Survivor: Βαριές καταγγελίες από πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Από το 2017 το Survivor επέστρεψε στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, οι… παλιότεροι όμως θα θυμούνται πως το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε στο MEGA το 2003.

Σε αυτό νικήτρια είχε βγει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για όσα βίωσε στο παιχνίδι αλλά και μετά. Μεταξύ άλλων, η νικήτρια του πρώτου κύκλου ανέφερε πως δεν πιστεύει σε ψηφοφορίες και πως η παραγωγή τα… κανονίζει όλα.

«Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, τότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, ούτε γιατρούς δεν είχαμε. Πέρασα κατάθλιψη. Για πολλά χρόνια τους έτρεχα στα δικαστήρια για ιατρικά θέματα. Κέρδισα φυσικά για αυτό και με έθαψαν. Βγήκα έξω και έπαθα φοβία στο να βγαίνω έξω, δεν είναι εύκολο. Πέρασα βαριάς μορφής κατάθλιψη για πολλά χρόνια. Δεχόμουν απειλές τηλεφωνικές και φοβάμαι ότι και τώρα θα γίνει το ίδιο. Ο Αλέξης Παππάς ας πούμε δεν θα γίνει αποδεκτός», είπε ενώ σχολίασε τους παίκτες. Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου παράλληλα αποκάλυψε πως:

«Εγώ δεν πιστεύω σε ψηφοφορίες και τέτοια πράγματα, αυτά τα στήνει η παραγωγή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εμείς ας πούμε δεν είχαμε ψηφοφορία. Δεν τις πιστεύω ότι ψηφίζει το κοινό. Η παραγωγή αποφασίζει ποιον θα κρατήσει και ποιον θα βγάλει, ποιος πουλάει και ποιος όχι».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι δεν ήταν ίδια η παραγωγή με αυτή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης