Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Τελικός Big Brother: Απίστευτη γκάφα του Γκουντάρα λίγο πριν το φινάλε (video)

Newsbomb

Τελικός Big Brother: Ο παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει τους συντελεστές, όμως ανέφερε… λάθος κανάλι

Τίτλοι τέλους για το Big Brother το βράδυ της Παρασκευής (17/12), με τον Νίκο Τακλή να είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τις 100.000 ευρώ.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της βραδιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε ωστόσο μια απίστευτη γκάφα, καθώς αντί να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΣΚΑΙ, ευχαρίστησε τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού… Alpha.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι του Big Brother φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Alpha που μας εμπιστεύτηκε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και τότε η σύζυγός του τον διέκοψε και είπε: «Του ΣΚΑΙ».

Κατόπιν ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε: «Είμαι πολύ φορτισμένος γιατί αυτό το πρόγραμμα εγώ με τη Ναταλί το αγαπήσαμε πάρα πολύ και το αγαπούσαμε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε από την εδώ πλευρά και κληθήκαμε να κάνουμε την παρουσίαση. Το κάναμε με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την αγάπη. Προσπαθήσαμε να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλα τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν να ήταν δικά μας παιδιά. Γιατί μπήκαν σε ένα πρόγραμμα και δεν ήταν καθόλου εύκολες οι συνθήκες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κάπου εδώ τελειώνει αυτό το ταξίδι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος σεισμός στα Αντικύθηρα

Καιρός: Η «Κάρμελ» θα ντύσει στα λευκά την Ελλάδα το σαββατοκύριακο- Χιονοπτώσεις και έντονες βροχές

Πώς έγινε η μαφιόζικη επίθεση στη Γλυφάδα: Έριξαν πέντε σφαίρες - Το προφίλ του επιχειρηματία

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη