Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ρουμελιώτη: Η απάντηση για τις ερωτικές στιγμές στο Survivor και η αποκάλυψη για το τεστ εγκυμοσύνης

Newsbomb

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη απάντησε στο αν υπήρξαν ερωτικές στιγμές μεταξύ στο Survivor, αλλά και τον λόγο που η παραγωγή της έκανε τεστ εγκυμοσύνης 

Την Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε στον Γιώργο Ασημακόπουλου, ο οποίος είπε ότι ο Σάκης Κατσούλης είχε μαζί τις ερωτικές περιπτύξεις στο παιχνίδι.

«Τι να σου πω τώρα… Δεν ξέρω! Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι. Ήξερε η παραγωγή για ποιον λόγο είμαι πρησμένη προφανώς, λόγω δηλαδή της κατακράτησης. Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, δεν γίνεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Κι εγώ ειδικά στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχα καταλάβει τι θέλω. Ειδικά μέσα στο παιχνίδι ούτε καν» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σχετικά με την παρανομία που έκαναν ο Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεφ δήλωσε: «Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Καταπέλτης» ο Τάκης στις πρώτες του δηλώσεις - «Με είχε απειλήσει» ανέφερε ο Ρουβάς

Survivor – Μαρτίκας: «Δεν κρυβόμαστε, είμαστε μαζί με τη Βρισηίδα» - Χαμός στο Twitter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας: «Aυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

Survivor - Απόστολος Ρουβάς: Τα κιλά που έχασε και ο λόγος που αποχώρησε (vids)