Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Αιμίλιου Χειλάκη για το τέλος - «Θα κλάψετε πολύ» (vid)

Newsbomb

Η σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, οδεύει προς το φινάλε - Η αποκάλυψη του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, το μεσημέρι της Δευτέρας (30/05) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και η συζήτηση έφτασε και στις «Άγριες Μέλισσες». O Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον πρωταγωνιστή να του πει «πώς κλείνουν οι Μέλισσες».

«Θα συνεχιστεί άλλα τέσσερα χρόνια» απάντησε ο ηθοποιός, αστειευόμενος. Και πρόσθεσε: «θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή εγώ, διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα».

«Θα υπάρξει δικαίωση;» αναρωτήθηκαν οι παρουσιαστές. «Εξαρτάται τι θεωρείς δικαίωση. Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει. Και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Άγριες Μέλισσες - Τρίτη 31 Μαΐου

Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα.

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης.