ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το μοναδικό μουσικό γεγονός της χώρας που κάνει τη θετική ενέργεια να… περισσεύει #kathemera!

Το μοναδικό μουσικό γεγονός της χώρας που κάνει τη θετική ενέργεια να… περισσεύει #kathemera!

Λίγες μέρες απομένουν για να ανοίξει τις πύλες του το μοναδικό μουσικό γεγονός της χώρας στο οποίο η θετική ενέργεια… περισσεύει!

Με ελεύθερη είσοδο και με το μεγαλύτερο line up που έχει φιλοξενήσει μέχρι στιγμής επί σκηνής, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 έρχεται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους μία ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας! Και όχι μόνο αυτό αλλά η Amita Motion δημιούργησε το Playmotion, μία νέα μουσική πλατφόρμα, που θα προσφέρει στους χρήστες μουσική, εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις, όχι μόνο την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, αλλά #kathemera!

Πλησιάζοντας, δηλαδή, προς τις 6 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της Amita Motion είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν εντυπωσιακά δώρα και να γίνουν κομμάτι της πιο Θετικής Παρέας, ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη τους μουσική αλλά και πολλά άλλα στο Playmotion by Amita Motion! Για παράδειγμα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έτρεξε με concept «Under The Cap» για την ΗΘΕ, οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt, χάρισαν μοναδικά δώρα ΗΘΕ, προσκλήσεις για το Golden Zone , Meet & Greet με τους αγαπημένους καλλιτέχνες και συλλεκτικά t-shirts!

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα παρουσιάσει μαζί με τον ράπερ Lil Barty, για πρώτη φορά live το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσω του project «Join The Beat» στη νέα μουσική πλατφόρμα Playmotion της Amita Motion!

To line up της φετινής γιορτής

Η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 είναι μεγάλη και σίγουρα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Στη σκηνή θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik. Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ακόμη οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Για να εξάψει τη φαντασία και να προετοιμάσει το έδαφος για το κοινό που θα παρευρεθεί στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, το Playmotion by Amita Motion καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό video που ακολουθεί, στο οποίο αποτυπώνεται δημιουργικά η αποθέωση, η διασκέδαση και η μοναδική μουσική εμπειρία που βιώνουν όλοι οι συμμετέχοντες στον πιο θετικό μουσικό θεσμό.

Δείτε εδώ το video για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019:

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Για αυτόν τον λόγο, η Amita Motion θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion, μπορείτε να επισκεφθείτε το Playmotion, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο χυμό στη συλλεκτική συσκευασία των 330ml και 1lt, που κυκλοφορεί ήδη!