ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρία πράγματα που φέρνουν κάτι πιο ποιοτικό στη ζωή μας αυτή τη σεζόν

Τρία πράγματα που φέρνουν κάτι πιο ποιοτικό στη ζωή μας αυτή τη σεζόν

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από το 2009 μέχρι σήμερα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, τόσο σε ό,τι αφορά στον τρόπο που εργαζόμαστε όσο και στο πώς απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας.

Πέρα όμως, από τα gadgets, τα digital trends και γενικότερα τις τεχνολογίες που έχουν αλλάξει τις ζωές μας, η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με εμάς τους ίδιους. Διότι σε αντίθεση με το παρελθόν, οι καταναλωτές εν έτη 2019 αναζητούν πάντα και παντού το κάτι καλύτερο και αποζητούν την ποιότητα σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που επιλέγουν. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να μένουμε σε κάτι μέτριο, όταν έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε κάτι καλύτερο, ούτε να κάνουμε συμβιβασμούς σε ό,τι μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Με το φθινόπωρο να αποτελεί, λοιπόν, την ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα και τις κορυφαίες τάσεις για τη νέα χρονιά να επιτάσσουν να κάνουμε επιλογές που μπορούν να μας προσφέρουν μία καλύτερη και περισσότερο ποιοτική ζωή δίχως συμβιβασμούς, με «όχημα» την τεχνολογία, βγήκαμε στο «κυνήγι» των πλέον σύγχρονων και ποιοτικών προσθηκών που αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας.

Ιδού, όλα όσα αναμένεται να φέρουν κάτι πιο ποιοτικό στις ζωές μας αυτή τη σεζόν.

Η «έξυπνη» μόδα και η τεχνολογία που φοριέται

Αποτελούσε μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2019 και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να κυριαρχήσει και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο το 2020. Ο λόγος για τα «έξυπνα» αξεσουάρ που μπορούν να ομορφύνουν και ταυτόχρονα να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας. Από «έξυπνα» ρολόγια μέχρι tech βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια ή ακόμη και ρούχα.

Ουσιαστικά, στο εξής μπορούμε να φοράμε items και αξεσουάρ τα οποία όχι μόνο ανανεώνουν τις εμφανίσεις μας αλλά ταυτόχρονα, βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, επιτρέποντάς μας να γνωρίζουμε -για παράδειγμα- τη θερμοκρασία τους σώματός μας, τους χτύπους της καρδιάς μας, τα επίπεδα του στρες στο σώμα μας και πολλές ακόμη πληροφορίες που αφορούν στη γενική μας υγεία. Η τεχνολογία μπορεί, λοιπόν, να φορεθεί προς όφελός μας και αρκεί να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις αναφορικά με τη φορητή τεχνολογία, μέχρι το 2020 οι τεχνολογικά εξελιγμένες φορητές συσκευές που θα χρησιμοποιούνται, θα «αγγίξουν» τα 650 εκατομμύρια.

Η επιλογή που αναβαθμίζει τη βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Στην αναζήτηση κάτι καλύτερου και περισσότερο ποιοτικού για την καθημερινότητά μας, ανακαλύψαμε και μία πραγματική καινοτομία που αφορά στο άτμισμα και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να αλλάξει προς το καλύτερο τη βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς που είναι το myblu™ και πηγαίνει την έννοια του vaping σε άλλο επίπεδο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το νέο αυτό tech item κάνει τη διαφορά και έχει γίνει ήδη αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων: Από την κομψότητά του μέχρι την εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει και την ευκολία στη χρήση του. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε πως με μία απλή κίνηση, ένα μόλις click & go, οι προγεμισμένες κάψουλές του αλλάζουν, χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή! Για ποιους ακόμη λόγους ξεχωρίζει το myblu™; Διότι είναι απλό, τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας, έχει κομψή εμφάνιση, κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικά χρώματα συσκευών, δεν περιέχει καπνό αλλά ούτε πίσσα, έχει ευχάριστη μυρωδιά και προσφέρεται σε τέσσερις γεύσεις και δύο επίπεδα νικοτίνης.

Συν τοις άλλοις, η αυτονομία της μπαταρίας του είναι εκπληκτική καθώς με φόρτιση 30 λεπτών, η διάρκειά της αγγίζει τη μία ημέρα! Τα νέα, λοιπόν, είναι περισσότερο αισιόδοξα αυτή τη σεζόν και σε ό,τι αφορά σε πολλές από τις συνήθειες που επιθυμούμε να αλλάξουμε, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να μην συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε.

Τα apps που κάνουν πραγματικότητα το home fitness

Ποια είναι η επόμενη ποιοτική προσθήκη που μας φέρνει η νέα σεζόν και την οποία αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας; Το home fitness ή η γυμναστική στο σπίτι, ελληνιστί. Τώρα, η τεχνολογία μας επιτρέπει να κάνουμε την καθημερινή άσκηση πραγματικότητά, δίνοντας μας τη δυνατότητα να αθλούμαστε με τη βοήθεια των ειδικών μες στο σπίτι μας και ό,τι ώρα επιθυμούμε.

Διότι σύμφωνα με τα κορυφαία trends ευεξίας για το 2019 και το 2020, αρκεί μία οθόνη και το κατάλληλο app για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση με τις συμβουλές ενός ψηφιακού personal trainer -ακόμη και μέσω live-streaming. Φυσικά, στην αναζήτηση κάτι καλύτερου και στο home fitness, εν έτει 2019 υπάρχει και η επιλογή του να μετατρέψουμε το ίδιο το σπίτι μας σε γυμναστήριο, εξοπλίζοντάς το με έπιπλα τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε όργανα γυμναστικής. Αποτελεί μία ακόμη τάση ευεξίας που «μετρά» πολλούς θαυμαστές στο εξωτερικό και ενδέχεται να τη δούμε να «εξαπλώνεται» και στη χώρα μας πολύ σύντομα.

Από την τεχνολογία που φοριέται και δημιουργεί μόδα μέχρι το myblu™ που προσφέρει μία εμπειρία νέας γενιάς ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα apps που κάνουν του διαφορά στο πώς φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να μένουμε πλέον σε κάτι μέτριο όταν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ό,τι και αν χρειαζόμαστε, το σημαντικό είναι πως στις μέρες μας, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε κάτι καλύτερο και πιο ποιοτικό σε κάθε επίπεδο. Διότι η τεχνολογία μας επιτρέπει να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά στις καθημερινές μας συνήθειες.