ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli Follie: Στην ανακρίτρια για να απολογηθούν τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Στην ανακρίτρια για να απολογηθούν τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης της Folli Follie - Βαρύ το κατηγορητήριο

Αυτό που βρίσκεται εν εξελίξει είναι ότι, ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης, περνούν αυτές τις μέρες της 35ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται το μεγάλο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί ο Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Οι απολογίες των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου έχουν ειδικό βάρος όχι μόνον για να τεκμηριωθεί το τεράστιο σκάνδαλο παραποίησης των οικονομικών μεγεθών της πολύπαθης εταιρείας, αλλά και για να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης που σχετίζονται με τον αγώνα επιβίωσης που δίνει σήμερα η εισηγμένη.

Οι δικηγόροι της Folli Follie έχουν ήδη τους τελευταίους μήνες κινηθεί κατά της οικογένειας Κουτσολιούτσου διεκδικώντας είτε περιουσιακά της στοιχεία, είτε περιουσιακά στοιχεία της Folli τα οποία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί η οικογένεια.

Το κύριο μέλημα της νέας διοίκησης της εισηγμένης είναι να κλείσει τα μέτωπα με τις εισαγγελικές Αρχές και να ανακτήσει δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει είτε με εισαγγελική εντολή, είτε με απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Κάτι τέτοιο θα βελτίωνε την κατάσταση της ρευστότητας της εταιρείας, η οποία είναι το βασικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας εξυγίανσης με τους ομολογιούχους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Εφιαλτική πρόβλεψη: Τα κρούσματα στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας είναι 100.000