ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday 2020: Βρίσκουμε online τις καλύτερες προσφορές και λέμε «αντίο» στις παλιές συσκευές

Black Friday 2020: Βρίσκουμε online τις καλύτερες προσφορές και λέμε «αντίο» στις παλιές συσκευές

Τους τελευταίους μήνες τα σπίτια μας μετατράπηκαν στους προσωπικούς μας μικρόκοσμους, η τηλεργασία αποτελεί πια τον «κανόνα» στη νέα μας καθημερινότητα, ενώ η γυμναστική και η ψυχαγωγία μετατράπηκαν σε… σπιτικές υποθέσεις.

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που όλοι μας συνειδητοποιήσαμε λόγω της νέας αυτής πραγματικότητας που βιώνουμε, είναι η ανάγκη να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη, άνετη και απολαυστική τη ζωή στο σπίτι. Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας δημιούργησαν νέες ανάγκες και το σίγουρο είναι πως η τεχνολογία, αποτελεί πλέον έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στη νέα μας καθημερινότητα.

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε, λοιπόν, γιατί έχουμε κάθε λόγο να εκμεταλλευτούμε τη φετινή, online Black Friday προς όφελός μας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα εντός και να κάνουμε επιτέλους εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές στους χώρους μας, τις αλλαγές εκείνες που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο άνετη.

Η MediaMarkt που ξέρει από χαμηλές τιμές, φέρνει αμέτρητες Black Friday προσφορές σε όλες τις συσκευές για το σπίτι και για εμάς στο mediamarkt.gr και με ανέπαφη, ασφαλή παράδοση στην πόρτα του σπιτιού μας.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να καταγράψουμε ποιες συσκευές του σπιτιού μας χρειάζονται ανανέωση και στη συνέχεια, να στραφούμε στο διαδίκτυο προκειμένου να βρούμε online τις πιο συμφέρουσες προσφορές, σε κάθε κατηγορία που μας ενδιαφέρει.

Στη λίστα που ακολουθεί, μπορούμε να πάρουμε μία «γεύση» από όλα όσα θα βρούμε στη φετινή online Μαύρη Παρασκευή σε εκπληκτικές προσφορές και θα δώσουν ώθηση στις στιγμές εντός. Ας δούμε, λοιπόν, τα Black Friday must σε κάθε κατηγορία: Από την ψυχαγωγία στο σπίτι στις έξυπνες συσκευές και την απόλαυση εντός.

Ανοίγοντας το «κεφάλαιο» ψυχαγωγία στο σπίτι

Κακά τα ψέματα. Την περίοδο που διανύουμε, ο ελεύθερός μας χρόνος μας βρίσκει συνήθως πίσω από μία οθόνη και για την ακρίβεια, από την οθόνη της τηλεόρασης. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της Black Friday για να προμηθευτούμε με μία σύγχρονη και «έξυπνη» τηλεόραση, με την οποία θα απολαμβάνουμε κάθε μέρα ποιοτικές και απολαυστικές home cinema εμπειρίες; Σίγουρα πρόκειται για μία επένδυση που θα μας μείνει και αξίζει και με το παραπάνω. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πούμε «αντίο» στις LCD πρώτης γενιάς -αυτές με τα περίεργα χρώματα και το μεγάλο πάχος- και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε μοναδικές εμπειρίες θέασης με σύγχρονες τηλεοράσεις, που έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια και ανάλυση 4k και φυσικά, όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς ενσωματωμένες. Διότι μία τηλεόραση σήμερα, αρκεί για να βλέπουμε Netflix και YouTube, ακόμη και να χαζεύουμε στο internet. Έχουμε, λοιπόν, κάθε λόγο να την αποκτήσουμε αυτή τη Black Friday, χωρίς να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για εμάς που ενδεχομένως δεν «το έχουμε» πολύ με την τεχνολογία και δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς μας, το mediamarkt.gr αποτελεί μία ιδανική επιλογή, μιας και εκεί μπορούμε να βρούμε τώρα τις πιο σύγχρονες τηλεοράσεις σε προσφορές που φτάνουν έως και το -56%!

Οι απαραίτητες «έξυπνες» συσκευές

Φυσικά, για να γίνει η ζωή στο σπίτι ακόμη πιο άνετη, καλό είναι να κάνουμε την Black Friday έρευνα αγορά μας, για να ανανεώσουμε τις παλιές συσκευές που έχουμε στο σπίτι και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η τεχνολογία σήμερα έχει προχωρήσει τόσο που είναι κρίμα να μην μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε μέρα τα οφέλη της, ακόμη και όταν πρόκειται για τις δουλειές του σπιτιού. Με λίγα λόγια, καλό το παλιό μας πλυντήριο ρούχων, αλλά σίγουρα… δεν είναι «αθάνατο». Η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία στα ηλεκτρικά μοτέρ έχει εξελιχθεί τόσο τα τελευταία χρόνια, που πλέον δεν χρειάζονται πολλά κιλοβάτ για να δουλέψει ένα πλυντήριο. Εν έτει 2020 επίσης, μπορούμε να έχουμε στο σπίτι ένα πλυντήριο με ηλεκτρονικό προγραμματισμό που μπορεί να πλένει τελείως αθόρυβα ή ένα ψυγείο και μία κουζίνα, που μας βοηθούν να κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος. Ας αφιερώσουμε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να βρούμε online στο mediamarkt.gr τις προσφορές εκείνες που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι και σε επίπεδο «έξυπνων» συσκευών.

«Έξυπνη» θέρμανση και οικονομία

Η θέρμανση του σπιτιού αποτελεί ένα θέμα που μας απασχολεί όλους τον φετινό, διαφορετικό χειμώνα. Διότι πλέον περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και κατά συνέπεια, έχουμε ανάγκη να νιώθουμε ζεστασιά περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ο λόγος που ενδεχομένως αξίζει να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες προσφορές της φετινής, online Black Friday για να εξοπλίσουμε τους χώρους μας με «έξυπνες» λύσεις θέρμανσης, οι οποίες μπορούν να μας ζεσταίνουν επαρκώς και την ίδια ώρα, να μας βοηθούν να εξοικονομούμε χρήματα και ενέργεια. Στην κατηγορία των air conditions, για παράδειγμα, σήμερα μπορούμε να βρούμε κλιματιστικά τα οποία καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα. Γιατί να μην τα αποκτήσουμε, λοιπόν, τώρα που μπορούμε να τα πάρουμε μάλιστα σε πολύ χαμηλότερες τιμές και για την ακρίβεια, με έκπτωση που φτάνει το -54%, στην περίπτωση του mediamarkt.gr;

Επενδύοντας στις μικρές, καθημερινές απολαύσεις

Τέλος, επειδή ακριβώς τους τελευταίους μήνες έχουμε μάθει να απολαμβάνουμε και να εκτιμούμε περισσότερο τις μικρές απολαύσεις της ζωής, στη λίστα των Black Friday αγορών μας, καλό είναι να βρίσκονται επιλογές που μπορούν ακριβώς να πάνε σε άλλο επίπεδο την έννοια της καθημερινής απόλαυσης. Για τους περισσότερους από εμάς, ο καφές αποτελεί μία από τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Τώρα, λοιπόν, που έχουμε περιορίσει τις απ’ έξω επιλογές και τις μετακινήσεις από και προς το γραφείο, μας λείπει εκείνος ο τέλειος εσπρέσσο που παραγγέλναμε κάθε πρωί. Τα καλά νέα και σε αυτή την περίπτωση, είναι πως εν έτει 2020, έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε εσπρέσσο επαγγελματικών προδιαγραφών στο σπίτι και μάλιστα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Βάζουμε, λοιπόν, στη φετινή Black Friday λίστα μας και μια καφετιέρα με κάψουλες, είτε πρόκειται για Nespresso, είτε για Dolce Gusto, και αναβαθμίζουμε την έννοια της απόλαυσης στο σπίτι. Στη MediaMarkt, την ειδικό των χαμηλών τιμών, θα βρούμε ό,τι θέλουμε και στην κατηγορία του καφέ στο σπίτι αυτή τη Black Friday και μάλιστα, στις χαμηλότερες τιμές!

Επειδή, λοιπόν, οι Black Friday τιμές δεν θα επαναληφθούν μέχρι την επόμενη Μαύρη Παρασκευή, ας τις εκμεταλλευτούμε τώρα κάνοντας τις online παραγγελίες που θα ανανεώσουν τα σπίτια μας και θα αναβαθμίσουν τη νέα μας καθημερινότητα. Ετοιμάζουμε τη λίστα με τις συσκευές του σπιτιού που χρειάζονται ανανέωση και μπαίνουμε στο mediamarkt.gr για να επιλέξουμε καινούριες -μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων σε επάρκεια- και να τις παραλάβουμε σύντομα στις πόρτες μας, με απόλυτη ασφάλεια. Το σίγουρο είναι πως η ανανέωση είναι κάτι που θα αλλάξει τον «αέρα» στα σπίτια μας και θα μας κάνει να χαιρόμαστε που περνάμε περισσότερο χρόνο εντός.