ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψάχνετε laptop και tablet; Αυτές είναι οι Black Friday προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε!

Ψάχνετε laptop και tablet; Αυτές είναι οι Black Friday προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε!

Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και φυσικά, home entertainment. Η νέα καθημερινότητα έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες για όλους μας και κυρίως, μας έχει κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ χρειαζόμαστε την τεχνολογία.

Πράγματι, η τεχνολογία δεν είναι πλέον μία πολυτέλεια, αλλά αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για καλύτερη επικοινωνία, αποδοτική εργασία, μάθηση και μεταξύ άλλων, απολαυστική ψυχαγωγία.

Η φετινή online Black Friday, λοιπόν, ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν. Δηλαδή πάνω στην ώρα που σκεφτόμασταν να πάρουμε ένα πιο «δυνατό» laptop για την τηλεργασία, να δώσουμε στο παιδί ένα νέο tablet για το παιχνίδι και τα online μαθήματα ή να βρούμε έναν καινούριο φορητό υπολογιστή για να αναβαθμίσουμε την ψυχαγωγία εντός, δηλαδή το gaming και τους «μαραθώνιους» σειρών.

Με τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής σε τεχνολογικά προϊόντα να είναι σταθερά μεγάλες και τη δυνατότητα να κάνουμε τις ηλεκτρονικές μας παραγγελίες από το σπίτι και να τις παραλάβουμε με ασφάλεια στην πόρτα μας, έχουμε κάθε λόγο να συμμετέχουμε και εμείς στη φετινή, διαφορετική -αλλά σίγουρα πιο άνετη- Black Friday, που αναμένεται να «κορυφωθεί» στις 27 Νοεμβρίου.

Με λίγα λόγια, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της Black Friday για να πάρουμε σε τιμές που δεν θα βρούμε ξανά -για τουλάχιστον έναν χρόνο- τα laptops και τα tablets που χρειαζόμαστε.

Το ζήτημα είναι πού θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές και ποια προϊόντα αξίζουν την προσοχή μας. Η Huawei αποτελεί σταθερά έναν ιδανικό Black Friday προορισμό. Ας δούμε, λοιπόν, τις κορυφαίες προσφορές που θα βρούμε σε tablets και laptops ασυναγώνιστων επιδόσεων φέτος και μάλιστα με όφελος έως και 60%, για να αναβαθμιστούμε τεχνολογικά.

Το laptop που μας ψυχαγωγεί και ανεβάζει τις επαγγελματικές μας επιδόσεις

Τι θέλουμε σήμερα από ένα laptop; Να είναι γρήγορο, να μην μας καθυστερεί και να μην μας κουράζει. Διότι μόνο έτσι θα μπορούμε να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να μαθαίνουμε άνετα και απρόσκοπτα ακόμη και από το σπίτι και φυσικά, να διασκεδάζουμε. Στην κατηγορία των laptops, λοιπόν, εμείς ξεχωρίζουμε αυτή τη Black Friday το Huawei Matebook X Pro, το πρώτο FullView notebook της αγοράς, το οποίο θα βρούμε τώρα σε Black Friday super deal και συγκεκριμένα, από τα 2.299 στα 1.599 ευρώ. Θα κερδίσουμε, δηλαδή, 700 ευρώ!

Γιατί κέρδισε την προσοχή μας; Πέρα από τον σχεδιασμό του, είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση, αφού είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 13.9” που πετυχαίνει αναλογία οθόνης 91%, καθώς και με ανθεκτική μπαταρία για εντυπωσιακές επιδόσεις. Στα πλεονεκτήματά του δε, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι είναι τόσο άνετο και ελαφρύ που μας επιτρέπει να το έχουμε μαζί μας παντού. Με λίγα λόγια, λοιπόν, πρόκειται για ένα πανίσχυρο «εργαλείο» για τον επαγγελματία που αναζητά μία φορητή συσκευή υψηλών επιδόσεων και ταυτόχρονα, έχει ανάγκη από μία εξαιρετική συσκευή ψυχαγωγίας.

Τα tablets που θα χαρούν και θα εκτιμήσουν μικροί και μεγάλοι

Αν υπάρχει κάτι που όλοι μας κατανοήσαμε τους τελευταίους μήνες, είναι ότι μία οθόνη δεν αρκεί όταν το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι επιβαρυμένο ή δεν ζούμε μόνοι στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από -τουλάχιστον- ένα laptop και φυσικά, smartphones, ένα tablet αποτελεί μία απαραίτητη προσθήκη για κάθε σύγχρονο σπίτι, ειδικότερα στη νέα πραγματικότητα και λόγω των νέων δεδομένων στη ζωή μας. Ποιες είναι, λοιπόν, οι πιο δυνατές προσφορές που «παίζουν» online τώρα σε tablets λόγω Black Friday; Στη Huawei Black Friday 2020 βρήκαμε εξαιρετικές επιλογές σε tablets που θα χαρούν και θα αξιοποιήσουν μικροί και μεγάλοι, τόσο για λόγους μάθησης και τηλεργασίας, όσο και για λόγους ψυχαγωγίας.

Πιο αναλυτικά, τη φετινή εβδομάδα προσφορών της Black Friday, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολύ «δυνατά» tablets και μάλιστα, σε εξαιρετικές τιμές. Ξεκινάμε από το υβριδικό laptop-tablet Huawei MatePad Pro με τον πανίσχυρο επεξεργαστή, τη μεγάλη οθόνη και φυσικά, τη γραφίδα και το πληκτρολόγιο, τα οποία τo μετατρέπουν στο λεπτό σε έναν πλήρη, φορητό υπολογιστή. Το γεγονός ότι διαθέτει επίσης κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας, σίγουρα μας «κερδίζει». Τώρα, λοιπόν, θα το βρούμε από τα 849 στα 599 ευρώ, θα κερδίσουμε δηλαδή λόγω Black Friday συνολικά 250 ευρώ με την απόκτησή του.

Εκτός από το υβριδικό MatePad Pro, βέβαια, υπάρχουν και τα κλασικά και δη σύγχρονα Huawei που προσφέρουν ατέλειωτες ώρες gaming, αναπαραγωγής μουσικής, παρακολούθησης σειρών και ταινιών για εμάς τους μεγάλους, αλλά και χρήσης διασκεδαστικών εφαρμογών για τα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ξεχωρίζουμε το Huawei MatePad το οποίο θα βρούμε τώρα 100 ευρώ φθηνότερο και συγκεκριμένα στα 299 ευρώ, το Huawei MatePad (4GB/64GB) WiFi στα 249 ευρώ, το Huawei MediaPad T5 (3GB/32GB) WiFi στα 149 ευρώ, το Huawei MediaPad T3 (2GB/16GB) LTE στα 109 ευρώ και το Huawei MatePad T8 (2GB/16GB) WiFi ακόμη πιο χαμηλά και συγκεκριμένα, από τα 129 στα 89 ευρώ!

Οι προσφορές της φετινής Μαύρης Παρασκευής, λοιπόν, είναι πολλές και μεγάλες και σίγουρα θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε πολύ οικονομικά -και δη με όφελος έως και 60%- και με ασφάλεια τα laptops και τα tablets που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις νέες μας ανάγκες και θα αναβαθμίσουν τη ζωή στο σπίτι και τις επιδόσεις μας.

Ετοιμάζουμε, λοιπόν, τη Black Friday λίστα μας, βρίσκουμε όλες τις Huawei προσφορές μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei (www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas) και πηγαίνουμε την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση και τη διασκέδαση εντός σε ένα άλλο, ακόμη καλύτερο και tech επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, οι Huawei Black Friday προσφορές δεν περιορίζονται σε laptops και tablets οπότε, καλό είναι να αναζητήσουμε όλα τα tech προϊόντα που χρειαζόμαστε και μπορούμε να αποκτήσουμε τώρα στις χαμηλότερες τιμές: Από smartphones μέχρι smartwatches και ακουστικά με όφελος έως και 60% και φυσικά, μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στο Huawei AppGallery!

Huawei Black Friday 2020 και… stay safe, stay connected!