ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κωτσόβολος: Μετέφερε ευχές του κοινού στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα πριν την αναχώρηση για Τόκιο

Κωτσόβολος: Μετέφερε ευχές του κοινού στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα πριν την αναχώρηση για Τόκιο

Λίγο πριν την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, η ομάδα της Κωτσόβολος παρευρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 για να μεταφέρει από κοντά  στους αθλητές, τις ευχές των πελατών και των ανθρώπων της, εφοδιάζοντάς τους με δύναμη και χαρά.

Σήμερα, με την επίσημη έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η Ελληνική Αποστολή είναι «εξοπλισμένη» με την αγάπη του κοινού, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τις προσωπικές του ευχές στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που είχε δημιουργήσει η Κωτσόβολος.

Η ομάδα της εταιρείας, παρευρέθηκε η ίδια στο αεροδρόμιο, ως αγγελιοφόρος, μεταφέροντας τις συγκινητικές ευχές μαζί με ένα συμβολικό δώρο δείχνοντας έμπρακτα, για μία ακόμα φορά, την υποστήριξή της στον αγώνα των αθλητών.

«Είμαστε ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ και δίπλα στο πλευρό της Παραολυμπιακής ομάδας, μέσα από τα προγράμματα χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσα από μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, να εμπνεύσουν εμάς, τους συνεργάτες, τους πελάτες μας και το ευρύτερο κοινό στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Η καρδιά μας χτυπάει δυνατά στο Τόκιο μαζί σας! Καλή επιτυχία, για εμάς είστε ήδη νικητές!»