ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ethelon προάγει τη συνεργασία εθελοντών, ΜΚΟ και εταιριών, για μια δραστήρια κοινωνία

Ethelon

Η ethelon είναι ένας οργανισμός που έχει ως σκοπό να προάγει τις αξίες του εθελοντισμού στην Ελλάδα και να δημιουργήσει ένα οργανωμένο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ εθελοντών, ΜΚΟ και εταιρειών

Όταν το 2016 ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης έγινε ένας από τους συνιδρυτές της ethelon, της start-up που έχει ως στόχο να προάγει τον εθελοντισμό μέσα από τη συνεργασία τόσο των εθελοντών όσο και των ΜΚΟ και εταιρειών, ήξερε ήδη πως το project του είχε μία δυναμική.

Διότι, η αρχή, το ξεκίνημα από το μηδέν για την εταιρεία του ορίζεται πίσω στο 2012. Όπως διηγείται ο ίδιος στο Business Stories του CNN Greece, «η ethelon μπορεί επίσημα να δημιουργήθηκε το 2016, αλλά η ιστορία της ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2012 όπου δύο διαφορετικές ομάδες, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την εμπειρία του εθελοντισμού στην Ελλάδα και να προσφέρουν λύσεις τόσο στους ενδιαφερόμενους εθελοντές, όσο και στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το 2016, έπειτα από 3,5 χρόνια παράλληλης πορείας, αυτές οι δύο ομάδες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον θεσμό του εθελοντισμού».

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr