ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ό,τι χρειάζεσαι για τη γιορτινή gift list σου θα το βρεις τώρα στο Public

Ό,τι χρειάζεσαι για τη γιορτινή gift list σου θα το βρεις τώρα στο Public

Μπορεί ο Δεκέμβριος να είναι ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, μιας και οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, τα φανταχτερά χρώματα, οι οικογενειακές στιγμές γύρω από το στολισμένο δέντρο, αρκούν για να δημιουργήσουν την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι, ωστόσο, η μαγεία των Χριστουγέννων πηγάζει από μία ακόμη συνήθεια χρόνων, που δεν είναι άλλη από την ανταλλαγή των δώρων.

Τι θα μπορούσε, άλλωστε, να κάνει αυτές τις ημέρες πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες για εμάς, αν όχι το συναίσθημα του να μοιραζόμαστε, το οποίο είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο δώρο; Είναι αυτή η αίσθηση της προσφοράς, η οποία μετατρέπει μία απλή κίνηση γενναιοδωρίας σε μια πράξη αγάπης.

Θέλοντας και φέτος, λοιπόν, να προσφέρουμε χαρά σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν θα μπορούσαμε να μην κατευθυνθούμε σε ένα κατάστημα-«εγγύηση», το οποίο μέσα από αμέτρητες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας, όπως smartphones, βιβλία, παιχνίδια, wearables αλλά και είδη gaming, μας προσφέρει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Έτσι, κατευθυνθήκαμε προς το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, δηλαδή το Golden Hall. Και χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκεφτήκαμε το κατάστημα Public, ξεκινώντας την αναζήτηση των πιο ξεχωριστών δώρων για τους αγαπημένους μας.

Αμέτρητες επιλογές που θα ξετρελάνουν τα παιδιά έως τριών ετών

Πρώτοι στη χριστουγεννιάτικη λίστα των αγορών μας, είναι φυσικά οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι περιμένουν αυτήν την εποχή του χρόνου πώς και πώς, προκειμένου να δουν όσα περιλαμβάνει το γράμμα τους προς τον Άγιο Βασίλη, να γίνονται πραγματικότητα. Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να αμφισβητήσει το σημαντικότερο «κεφάλαιο» κάθε χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, στο οποίο -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- πιστεύουμε μικροί και μεγάλοι;

Η πρώτη μας στάση, λοιπόν, ήταν στην «πτέρυγα» των παιχνιδιών, όπου διαλέξαμε ανάμεσα από μία πληθώρα παιχνιδιών, το Εκπαιδευτικό Ρομπότ 4 σε 1 της Fisher-Price. Πρόκειται για έναν χαρούμενο φίλο 4 σε 1 για το μωρό, που προσφέρει τέσσερις τρόπους παιχνιδιού, για να παίζει το μικρό μας διασκεδάζοντας με μουσική, φωτάκια και δραστηριότητες. Κάθε ρομπότ έχει τα δικά του διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, ενώ μεταξύ άλλων κινείται, για να το ακολουθεί το μωρό μπουσουλώντας. Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό μπορεί να παίξει και να εξερευνήσει, ενώ παράλληλα, με την τεχνολογία Smart Stages, μπορούμε να επιλέξουμε το επίπεδο μάθησης που ταιριάζει καλύτερα στο δικό μας παιδάκι. Σε κάθε περίπτωση, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι απευθύνεται σε βρέφη από έξι μηνών μέχρι παιδάκια τριών ετών και θα τα απασχολεί για ώρες ολόκληρες.

Εναλλακτικά, για παιδιά που λατρεύουν τις περιπέτειες από τα πρώτα τους βήματα, μπορούμε να επιλέξουμε το Duplo Family Camping Van Adventure της LEGO. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μετατρέπεται στο «όχημα» για ένα «ταξίδι» για κάμπινγκ στο δάσος και σίγουρα θα χαρίσει στο παιδί μας πολλές διασκεδαστικές στιγμές. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να απολαύσουμε με το παιδί μια φανταστική περιπέτεια με κανό στο ποτάμι ή να χαλαρώσουμε πίνοντας τσάι και τραγουδώντας γύρω από τη φωτιά. Δεν υπάρχει παιδί άνω των δύο ετών, το οποίο δεν θα λατρέψει τη συγκεκριμένη «εξόρμηση» στη φύση.

Ο «κόσμος» των παιχνιδιών έχει γορίλες, κούκλες και beauty time!

Αν το παιχνίδι που ψάχνουμε, απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, από πέντε έως οκτώ ετών, τότε οι παρακάτω προτάσεις είναι ιδανικές. Ένας γορίλας απειλεί να συντρίψει το πρατήριο καυσίμων και το συνεργείο επισκευής για λάστιχα της Hot Wheels City και μόνο ένα παιδί με τρομερές ικανότητες μπορεί να τον σταματήσει! Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε αυτό το δώρο στο βαφτιστήρι, το ανιψάκι ή το παιδί μας και σίγουρα θα μας λατρέψει.

Για τα κορίτσια της παρέας, το My Garden Baby, το γλυκό μωράκι με τα μωβ μαλλιά, θα γίνει η αγαπημένη τους φίλη το 2022. Πρόκειται για μία κούκλα-μωρό, η οποία είναι έτοιμη για σίτιση και ντύσιμο! Ποιο κοριτσάκι δεν θα θέλει για ώρες ολόκληρες, να γεμίζει το μπουκάλι-λαγουδάκι με νερό, να ταΐζει το μωρό και στη συνέχεια, να αλλάζει την πάνα του;

To επόμενο παιχνίδι που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν το όπλο Nerf DinoSquad Tricera Blast, το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και πάνω. Ήρθε η ώρα ο μικρός μας μαχητής, να τιθασεύσει την εξαιρετική δύναμη των μεγαλύτερων δεινοσαύρων στον κόσμο και να ξεχυθεί σε απίθανες περιπέτειες.

Την ίδια ώρα, η μικρή μας πριγκίπισσα, θα κάνει το beaute της ακριβώς δίπλα, χάρη στο σύγχρονο στούντιο διακόσμησης και περιποίησης νυχιών της σειράς Girlz. Το σετ περιλαμβάνει έναν καταπληκτικό στεγνωτήρα νυχιών, χρωματιστά βερνίκια, ειδικό στυλό για απίθανα σχέδια, glitters και πολλά στένσιλ για μοναδικές δημιουργίες. Το απόλυτο σετ νυχιών για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις, είναι κατάλληλο για κορίτσια από έξι ετών και άνω.

Ώρα για επιτραπέζια που θα απογειώσουν τις στιγμές μας εντός

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τα επιτραπέζια, αφού εκτός από γνώσεις, μας φέρνουν και πιο κοντά, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ειδικότερα όταν ένα επιτραπέζιο Monopoly «παντρεύεται» με τον κόσμο του «La Casa De Papel», ο συνδυασμός είναι μοναδικός. Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορούμε και εμείς, λοιπόν, να εκτελέσουμε τη ληστεία του αιώνα, καλώντας τους φίλους μας και δημιουργώντας τη δική μας ομάδα για να ολοκληρώσουμε την αποστολή της αγαπημένης μας συμμορίας.

Και μιας και λατρεύουμε τα επιτραπέζια, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας, το επιτραπέζιο «Οι Άποικοι του Κατάν», ανακαλύπτοντας πώς στο εύφορο νησί Κατάν, διατίθενται πολύτιμες πρώτες ύλες που μπορούμε να αποκτήσουμε, ανάλογα με τις περιοχές που ελέγχουμε. Είστε έτοιμοι;

Ένα «ταξίδι» στον συναρπαστικό κόσμο του gaming

Βγαίνοντας από τον «κόσμο» της παιχνιδούπολης του Public, κατευθυνθήκαμε προς τον «κόσμο» του gaming, διαλέγοντας δώρα για τους λίγο μεγαλύτερους φίλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μιας και δεν υπάρχει άντρας -μικρός ή μεγάλος- που να μην τρελαίνεται για τα παρακάτω παιχνίδια. Αν αναρωτιέσαι από πού ξεκινήσαμε την περιήγησή μας, αρκεί να σου πούμε πως το βλέμμα μας, δεν θα γινόταν να μην «πέσει» πρώτα στο Microsoft Xbox Series S. Πρόκειται για τη μικρότερη, πιο κομψή κονσόλα Xbox, η οποία προσφέρει την ταχύτητα και την απόδοση μιας ψηφιακής κονσόλας επόμενης γενιάς, σε προσιτή τιμή.

Φυσικά, επειδή οι επιλογές στον χώρο του gaming δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν, το Nintendo Switch 2019, η νέα, επαναστατική κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών, είναι όλα όσα περιμένει κάθε λάτρης των video games, αυτά τα Χριστούγεννα.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση του τέλειου δώρου αυτές τις γιορτές, πώς θα γινόταν να αφήσουμε εκτός λίστας μας, το Sony PlayStation 4 Pro; Η ισχυρότερη κονσόλα στην ιστορία είναι γεγονός και βρίσκεται στα Public. Κάνουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο δώρο την απόλυτη παιχνιδοκονσόλα και γινόμαστε η μεγαλύτερή του αγάπη!

Φέρνοντας το σινεμά στο σπίτι με τον πιο άνετο τρόπο

Ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες του καταστήματος, φτάσαμε στις τηλεοράσεις, όπου ανάμεσα σε δημοφιλή brands και πλήθος διαφορετικών χαρακτηριστικών και συσκευών, όπως εκείνες που είναι 55’’, 65’’ ή 75’’, εμείς επιλέξαμε τις τηλεοράσεις που ταίριαζαν στο στυλ, το γούστο και τις ανάγκες μας. Συγκρίνοντας τις τιμές, τις διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, κάναμε για ακόμη μία χρονιά την πιο κατάλληλη επιλογή δώρου για τον χώρο μας. Ποιος δεν θέλει, άλλωστε, να μετατρέψει το σαλόνι του στο πιο cozy home cinema, χάρη στην καλύτερη ανάλυση και τις κορυφαίες τεχνολογίες των τελευταίων μοντέλων Smart TV;

Και αφού επιλέξαμε την Smart TV μας, δεν θα μπορούσαμε να μην κατευθυνθούμε και προς τον χώρο των smartphones, όπου μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τιμών, χαρακτηριστικών και συσκευών, εμείς βρήκαμε εκείνο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Άλλωστε, πέρα από την αγάπη που είναι σημαντικό να μοιράζουμε στους γύρω μας αυτές τις γιορτινές ημέρες, είναι εξίσου σημαντικό να προσφέρουμε αγάπη και στους ίδιους τους εαυτούς μας. Κατευθύνσου και εσύ, λοιπόν, προς το κατάστημα Public στο Golden Hall και αγόρασε το απόλυτο «εργαλείο» που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο, κάθε ώρα της ημέρας.

Σειρά έχουν οι «βιβλιοφάγοι» της παρέας

Κάπου εδώ η βόλτα μας έφτασε στο τέλος της όμως, δεν γινόταν να μην προμηθευτούμε δώρα και για τους βιβλιοφάγους της παρέας, δηλαδή εκείνους οι οποίοι ανυπομονούν να ξεφυλλίσουν τα best sellers βιβλία του 2021. Ανάμεσα σε παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες, λογοτεχνικές ιστορίες και non fiction, εμείς βρήκαμε εκείνα τα βιβλία που θα κάνουν τους φίλους μας να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους, χωρίς να σηκώνουν τα τηλέφωνα για ώρες ολόκληρες.

Φέτος τα Χριστούγεννα, θυμόμαστε και πάλι ότι η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου, έχει ξανά την «τιμητική» της στο Public, που μας θυμίζουν ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι! Όσο μεγάλη και αν είναι η λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων σου, μία μόνο επίσκεψη στο αγαπημένο σου κατάστημα, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις λίγο πιο χαρούμενους τους δικούς σου ανθρώπους αυτές τις γιορτές και φυσικά, για να επιβραβεύσεις και τον εαυτό σου. Το σίγουρο είναι πως στο κατάστημα Public στο Golden Hall, εκτός από τα πιο πρωτότυπα δώρα, θα ανακαλύψεις επίσης πολλές εκπλήξεις, ξωτικά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους VOX, για να βιώσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων από πρώτο χέρι!

Διαβάστε περισσότερα εδώ