ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανώδυνη αποτρίχωση; Και όμως υπάρχει και είναι super αποτελεσματική

Ανώδυνη αποτρίχωση; Και όμως υπάρχει και είναι super αποτελεσματική

Θα ήθελες να ξενοιάσεις μια για πάντα από την ενοχλητική τριχοφυΐα, ανώδυνα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για το νέο, «έξυπνο» Laser που ήρθε για να ανατρέψει όλα όσα ακούγαμε και φοβόμασταν για την αποτρίχωση!

Θέλεις όσο τίποτα να γλιτώσεις από το ξυράφι, το κερί και τη χαλάουα και ξέρεις καλά ότι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρεις, είναι να καταφύγεις στην αποτρίχωση με λέιζερ. Όμως διαρκώς το αναβάλλεις, μια γιατί σου είπαν ότι πονάει, μια γιατί διάβασες ότι δεν κάνει για όλους τους φωτότυπους και μια γιατί φοβάσαι ότι μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα έχει… αδειάσει το πορτοφόλι σου. Ε, λοιπόν σου έχουμε καλά νέα! Τα… ραντάρ μας εντόπισαν ένα νέο hi-tech λέιζερ με κορυφαίο εξοπλισμό που μόλις έφτασε στη SYMMETRIA® για να αλλάξει …ριζικά το τοπίο της αποτρίχωσης!

«Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια θεραπεία ακριβείας, απόλυτα φιλική προς το δέρμα. Μια κορυφαία «συμμαχία» προηγμένης τεχνολογίας , επιστημονικής γνώσης και επαγγελματικής εμπειρίας που εξαλείφει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στο πρόσωπο και το σώμα με τον ταχύτερο, ασφαλέστερο και πιο οικονομικό, εντέλει, τρόπο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δρ. Χριστιάνα Ιωσηφίδη, κλινική δερματολόγος με εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία και επιστημονική συνεργάτης της SYMMETRIA®

Το μηχάνημα που…σκέφτεται

Το έξυπνο αυτό λέιζερ μπορεί, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και της τρίχας να καθορίσει ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει καλύτερα έτσι ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, με τη μεγαλύτερη ασφάλεια και το πιο σημαντικό, χωρίς πόνο! Είναι κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους (I-VI) και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και το καλοκαίρι , έστω κι αν είσαι μαυρισμένη!

Φυσικά, ο γιατρός είναι αυτός που θα επιβεβαιώσει τις σωστές παραμέτρους, σύμφωνα με την εμπειρία του, αλλά και τις δικές σου επιθυμίες, αν δηλαδή προτιμάς μια πιο γρήγορη ή μια πιο ήπια λύση.

Πως δουλεύει: Το μυστικό του είναι τα 3 μήκη κύματος που διαθέτει και τα οποία δρουν ταυτόχρονα – ο Αλεξανδρίτης στα 755nm, το Διοδικό στα 808nm και το Nd:YAG στα 1064nm. Η δέσμη φωτός που εκπέμπει διεισδύει στο τριχοθυλάκιο και απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της θερμότητας, καταστρέφει τον θύλακα και τη δομή του οξυγόνου γύρω από αυτόν. Κατά την έξοδο του λέιζερ, ένα ειδικό σύστημα ψύξης, «παγώνει» την περιοχή με αποτέλεσμα το δέρμα να προστατεύεται από τραυματισμούς και να μην πονάει καθόλου ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία.

Πόσο κοστίζει; Για αποτρίχωση της πλάτης στους άνδρες υπολόγισε περίπου 290€, οι οκτώ θεραπείες ενώ για μια μεγάλη περιοχή όπως είναι τα πόδια η θεραπεία θα σου κοστίσει 75€.

Τα tips της SYMMETRIA®

Τι να προσέξεις: ‘Όταν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αποτρίχωση με λέιζερ, ανεξάρτητα από το κέντρο αισθητικής ιατρικής που θα επιλέξεις, καλό είναι:

• Να έχεις μια σωστή εκτίμηση του ιστορικού σου από τον γιατρό για τυχόν αντενδείξεις -σε φάρμακα και νοσήματα- πριν τη θεραπεία . Όσο και αν ακούγεται κάτι απλό και συνηθισμένο. να θυμάσαι ότι η αποτρίχωση με λέιζερ δεν παύει να είναι μια ιατρική πράξη που μπορεί να έχει επιπλοκές.
• Να πάρεις τις πληροφορίες σου. Σιγουρέψου ότι το μηχάνημα φέρει την σήμανση CE, που σημαίνει ότι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας- ακόμα καλύτερα αν είναι και “FDA Αpproved”, έχει πάρει δηλαδή την αντίστοιχη έγκριση και από τις ΗΠΑ- και ότι ο χειριστής του είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος.
• Να ελέγξεις τον χώρο. Θα πρέπει να έχει καθαριστεί και αεριστεί καλά πριν ξεκινήσεις την θεραπεία σου.

Τα απαραίτητα, πριν και μετά…

• Θυμήσου να έχεις ξυρίσει την περιοχή που θα αποτριχωθεί μερικές μέρες πριν την θεραπεία
• Μετά την θεραπεία φρόντισε να ενυδατώνεις καθημερινά την περιοχή με μια πλούσια κρέμα σώματος, εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά συστατικά.
• Στην ευαίσθητη -και πιο εκτεθειμένη- επιδερμίδα του προσώπου, εκτός από εντατική ενυδάτωση είναι απαραίτητη και η αντηλιακή προστασία.

Οι προτάσεις της SYMMETRIA®:

Ενυδάτωση:

Dr.Age, Post-Treatment Recovery Mask , μάσκα που καταπραΰνει άμεσα και ενυδατώνει σε βάθος την ερεθισμένη επιδερμίδα, μετά τη θεραπεία.
Προστασία:
Dr.Age, Face Sunscreen Gel SPF 30 , ενισχυμένη, καθημερινή ασπίδα UV προστασίας με διάφανη υφή gel και ματ τελείωμα.
AK, Day Maximal Sense SPF50, αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, για ευαίσθητες επιδερμίδες ή μετά από αισθητικές θεραπείες.

*Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA® για τις πληροφορίες που μας έδωσε