ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζήστε από τις κερκίδες την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία του UEFA Champions League!

Ζήστε από τις κερκίδες την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία του UEFA Champions League!

Αλήθεια, πόσες φορές έτυχε να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση μίας αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας και τη στιγμή που προέκυψε μία φάση, η οποία καθόρισε την έκβαση του ματς, ευχόμασταν με κάποιον τρόπο να ήμασταν και εμείς ανάμεσα στους τυχερούς που ζητωκραυγάζουν στις κερκίδες;

Να μπορούσαμε να μοιραστούμε τον ξέφρενο πανηγυρισμό, την απογοήτευση ή την αγωνία μας, μαζί με ένα πλήθος φιλάθλων οι οποίοι ξέρουμε ότι νιώθουν όπως εμείς, την ίδια στιγμή ακριβώς.

Αυτή είναι η μαγεία του να βρίσκεσαι στην κερκίδα, ειδικά σε μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως εκείνη του UEFA Champions League: Ο παλμός, το πάθος, αυτό το ακατανίκητο, αυθόρμητο συναίσθημα που συσπειρώνει, συγχρονίζει το κοινό ενός γηπέδου με συνθήματα και επιφωνήματα, ένα κοινό που ακολουθεί με το βλέμμα μία μπάλα, άλλες φορές υπνωτισμένο και άλλες με «κομμένη» την ανάσα. Ναι, είναι πρωτόγνωρο να αποτελούμε μέρος της κερκίδας σε μία μεγάλη γιορτή, όπως το UEFA Champions League, ωστόσο, υπάρχει τρόπος να διεκδικήσουμε μία θέση σε αυτό, να βρεθούμε εκεί που μόνο λίγοι και εκλεκτοί έχουν βρεθεί στο παρελθόν.

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να ζήσουμε από κοντά την ποδοσφαιρική εμπειρία του UEFA Champions League; Να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε με ασφάλεια τις συναλλαγές μας χρησιμοποιώντας, τις πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας έως και τις 15 Οκτωβρίου. Έτσι, θα μπούμε στη μεγάλη κλήρωση και θα διεκδικήσουμε ένα «εισιτήριο» για μία μοναδική, αθλητική εμπειρία, στην οποία θα είμαστε θεατές των πιο κορυφαίων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κάθε συναλλαγή μας φέρνει πιο κοντά στην κερκίδα του UEFA Champions League

Έχει παρατηρηθεί πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι προτιμούν την ασφάλεια, την άνεση και την ευκολία που τους προσφέρουν οι ψηφιακές συναλλαγές, με τις πιστωτικές κάρτες να έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στις πληρωμές προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πληρωμή μέσω καρτών, λοιπόν, είναι η νέα αγαπημένη μας αγοραστική συνήθεια, αλλά και εκείνη που μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα κατάμεστο στάδιο, σε ένα ποδοσφαιρικό ματς το οποίο θα θυμόμαστε και θα αναπολούμε για μία ζωή.

Διότι πραγματοποιώντας καθημερινά τις συναλλαγές μας με τις πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, αυξάνουμε τις πιθανότητες να είμαστε ανάμεσα στους 30 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά τους επερχόμενους αγώνες του UEFA Champions League. Πιο αναλυτικά, κάθε συναλλαγή μας ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή για την κλήρωση. Συνεπώς, όσο πιο συχνά χρησιμοποιούμε την κάρτα μας, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθούμε σε ένα από τα επόμενα ματς του UEFA Champions League.

Εξασφαλίζοντας προνόμια, επιβραβεύσεις και ευελιξία σε κάθε συναλλαγή μας

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως ακόμη και αν δεν είμαστε κάτοχοι μίας πιστωτικής κάρτας Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία, ευκολά, γρήγορα και απλά, μπαίνοντας απλώς στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει κάθε μας ανάγκη. Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι πολύ κατανοητά, ενώ μπορούμε να τα ολοκληρώσουμε απολαμβάνοντας την άνεση του προσωπικού μας χώρου.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να επιλέξουμε τον τύπο της κάρτας που θεωρούμε πως εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μας. H Silver, η Gold και η Black είναι οι εναλλακτικές που μας προσφέρουν ευελιξία και επιβράβευση σε κάθε μας συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε μας ταξίδι, επιπλέον ασφαλιστικές παροχές και προνόμια, καθώς και την πολύτιμη προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να παρακολουθήσουμε από κοντά τα πιο μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδόσφαιρου και να «γευτούμε» λίγη από τη μαγεία μίας σπουδαίας, διαχρονικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, όπως το UEFA Champions League, αρκεί έως και τις 15 Οκτωβρίου να επιλέγουμε για τις συναλλαγές μας τις πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας. Όσο πιο πολλές συναλλαγές πραγματοποιήσουμε, τόσο πιο πολλές συμμετοχές θα εξασφαλίσουμε, καθώς και πιθανότητες να είμαστε ανάμεσα στους 30 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA Champions League.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το nbg.gr.