ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Public: Προσφέρουν νέα υπηρεσία για πληρωμές «Public Now, Pay Later» με Klarna

Public: Προσφέρουν νέα υπηρεσία για πληρωμές «Public Now, Pay Later» με Klarna

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με την αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών, διαφαίνεται και μια άλλη τάση: Η προσφορά νέων τρόπων πληρωμών.

Συγκεκριμένα, οι τρόποι αυτοί χαρακτηρίζονται από ταχύτητα κι ευελιξία ενώ καθιστούν τις συναλλαγές περισσότερο ασφαλείς, βελτιώνοντας την συνολική αγοραστική εμπειρία για τον καταναλωτή -από το αρχικό στάδιο μέχρι το τελικό.

Η κορυφαία, σήμερα, υπηρεσία πληρωμών και αγορών είναι η «Buy Now, Pay Later», που παρέχεται από τη σουηδική εταιρεία Klarna και προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν, πληρώνοντας με άτοκες δόσεις, ακόμα κι αν δεν είναι κάτοχοι πιστωτικών καρτών.

Τα Public αναγνωρίζοντας την ευελιξία που προσφέρει το σύστημα πληρωμών της Klarna στις αγορές, έχουν ήδη προχωρήσει στο λανσάρισμα του «Public Now, Pay Later» με Klarna, όμως πλέον, η υπηρεσία αυτή διευρύνεται ακόμη περισσότερο, γεγονός που σηματοδοτεί ακόμη ένα σημείο-σταθμό όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές.

Τι περιλαμβάνει η επέκταση της υπηρεσίας «Public Now, Pay Later»

Τα Public, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους retail και eCommerce στην Ελλάδα και την Κύπρο, φροντίζουν ώστε να προσφέρουν ακόμη περισσότερη ευελιξία στο καταναλωτικό κοινό, διευρύνοντας περαιτέρω την υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later» με Klarna, η οποία έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Πλέον, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικρές οικιακές συσκευές, gadgets, ακόμα και βιβλία και να τα πληρώσουν άτοκα σε 30 ημέρες από την ημέρα αποστολής. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επισημανθεί ότι τα Public δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ολοκληρώσουν την πληρωμή της αγοράς τους αφού πρώτα παραλάβουν τα προϊόντα που έχουν επιλέξει.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Public αποδεικνύουν ότι επικεντρώνονται στο να προσφέρουν στους καταναλωτές έξυπνες λύσεις που οδηγούν σε μια καλύτερη αγοραστική εμπειρία. Επιπλέον, αποδεικνύουν ότι αποτελούν πρωτοπόρο όμιλο στον κλάδο τους, καθώς φέρνουν για ακόμη μία φορά, πρώτα στη χώρα μας, τη δυνατότητα να πληρώνει το κοινό άτοκα για τις αγορές του μετά από έναν μήνα -και αφού έχει χρησιμοποιήσει τα προϊόντα του.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής με Klarna

Η διαδικασία πληρωμής μέσω της υπηρεσίας «Public Now, Pay Later» χαρακτηρίζεται από ευκολία και αμεσότητα. Πιο αναλυτικά, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την εν λόγω υπηρεσία με Klarna στους τρόπους πληρωμής οι οποίοι παρατίθενται στο τελευταίο βήμα της συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα», στο public.gr. Αντίστοιχα, δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους στα φυσικά καταστήματα Public, αφού προηγηθεί η δημιουργία του λογαριασμού τους στην Klarna ή αφού συνδεθούν στον ήδη υφιστάμενο λογαριασμό τους.

Αξίζει να επισημανθεί πως η υπηρεσία «Public Now Pay Later» με Klarna συμπληρώνει την ήδη διευρυμένη λίστα ευέλικτων τρόπων πληρωμής που διαθέτουν τα Public με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Έτσι, καλύπτονται όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, με αποτέλεσμα να έχουν όλοι ακόμη περισσότερες δυνατότητες αγοράς.

Λαμβάνοντας υπόψη την άνοδο που γνωρίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και τις αλλαγές που παρατηρούνται στις προτιμήσεις των καταναλωτών, τα μεγάλα καταστήματα και οι όμιλοι retail και eCommerce όπως τα Public, αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η παροχή ευέλικτων τρόπων πληρωμής. Διευρύνοντας τη συνεργασία τους με την Klarna για την υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later», τα Public επιβεβαιώνουν τη σταθερή δέσμευσή τους για καινοτομία και βέλτιστη εξυπηρέτηση -και ικανοποίηση- των πελατών, ενδυναμώνοντας τους ίδιους τους καταναλωτές και θέτοντας νέα πρότυπα όσον αφορά στο μέλλον του λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.