ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Είκοσι χρόνια, η Response είναι στην «καρδιά» των Πελατών της!

Είκοσι χρόνια, η Response είναι στην «καρδιά» των Πελατών της!

Η εταιρεία Response γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια επιτυχούς πορείας της στον τομέα της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού με εξειδίκευση στην ενίσχυση των εμπορικών δεξιοτήτων και στην αποτελεσματική καθοδήγησή των εμπορικών διευθύνσεων με στόχο την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Για 20 συνεχή χρόνια συνεργάζεται με Ηγέτιδες Ελληνικές & Πολυεθνικές Εταιρίες, βοηθώντας τα Στελέχη τους να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Ο Χάρης Πεζούλας, Ιδρυτής της εταιρείας το 1996 και ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος συνέβαλαν στην καθιέρωση της Response ως πρώτη και σταθερή επιλογή των πελατών στην ανάπτυξη και εκπαίδευση των εμπορικών στελεχών. Την επιτυχία της Response ακολούθησε η επέκταση των γραφείων της σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τη σημαντική συνεισφορά του Αρτέμη Μυρόπουλου.

Η Response το 2002 και το 2008 αντίστοιχα δημιούργησε δύο πολύ αναγνωρίσιμα spin-offs: την STANTON CHASE (εταιρεία εξεύρεσης στελεχών) και τη LINKAGE Greece (εταιρεία Ανάπτυξης Ηγεσίας).

Το 2010 η Response συνεχίζει να εξελίσσεται και πρόεδρος της εταιρείας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος. Στην επιτυχημένη ομάδα της εντάσσεται, το 2014, η Αγγελίνα Μιχαηλίδου, η οποία αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση , εμβαθύνει στις αρχές και στις αξίες της εταιρείας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας ως φιλοσοφίας στους Οργανισμούς .

Η εταιρεία Response είναι Ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας, διοργανώνοντας μάλιστα τα πρώτα Συνέδρια Πωλήσεων έχοντας ως καλεσμένους ομιλητές παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας.

Ακλουθώντας τις διεθνείς τάσεις στο Training & Development και αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες με πρωτοπόρους στο χώρο της Εκπαίδευσης, φέρνει καινοτομία στη γνώση ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της.

Διατηρεί πολυετή συνεργασία με τη βραβευμένη εταιρεία Integrity Solutions, που εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς δεξιοτήτων (Integrity Selling, Integrity Service, Integrity Coaching) και με την Thomas International, με εξειδίκευση στα εργαλεία προσωπικότητας (PPA Personal Profile Analysis, Engage)

Η ομάδα της Response συνεχίζει δυναμικά και αναγνωρίζεται από τους Πελάτες για την αποδοτική ανάπτυξη των στελεχών τους με σημαντικές διακρίσεις σε Ελληνικά Ινστιτούτα και Συνέδρια.