Η DEMO ΑΒΕΕ βραβεύτηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2017

Newsroom Newsroom

Η DEMO ΑΒΕΕ βραβεύτηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2017

Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2017», που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα.

Η DEMO, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά και στο υψηλό επιστημονικό προφίλ των εργαζομένων της. Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στη νοσοκομειακή αγορά, ενώ το 81% της παραγωγής της εξάγεται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο -Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Αυστραλία και Νότιο Αμερική.

Το βραβείο παρέλαβε η κα. Ιωάννα Δέμου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO, η οποία δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να επισημάνω πως η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται κατεξοχήν στους εργαζομένους μας, οι οποίοι μας στηρίζουν εδώ και 52 χρόνια με τις γνώσεις τους στον τομέα της υγείας αλλά και με την πίστη τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, ήδη στο Κρυονέρι, χτίζουμε την 4η μονάδα παραγωγής, ενώ παραλάβαμε νέα μηχανήματα που θα αυξήσουν την παραγωγική δυνατότητα και θα μειώσουν τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων μας. Στην DEMO πιστεύουμε ότι εάν θέλεις να παραμείνεις δυνατός, υγιής αλλά και να αναπτυχτείς περισσότερο απαιτούνται επενδύσεις που θα φέρουν μεγάλες παραγωγές και μειωμένα κόστη.

Η πρόθεση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό του ασθενή στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς είναι αυτή που καθοδηγεί τις αποφάσεις μας. Η αύξηση της ζήτησης κυρίως των ενέσιμων σκευασμάτων της εταιρείας μας, στο εξωτερικό αλλά και ο σχεδιασμός να αναπτύξουμε τα μερίδια μας σε μεγάλες αγορές όπως Ευρώπη, ΗΠΑ, όπου ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός, οδηγεί αυτόματα στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της DEMO με επενδύσεις σε νέα μηχανήματα μεγάλης απόδοσης.

Η αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητας για να μπούμε σε νέες και ανταγωνιστικές αγορές, όπως π.χ στη μεγάλη και ενδιαφέρουσα αγορά των Η.Π.Α και τα νέα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα είναι τα στοιχήματα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνιας» έκλεισε τη σύντομη ομιλία της η κα Δέμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved