ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρώτο Xiaomi Laptop ήρθε και στην Ελλάδα!

Το πρώτο Xiaomi Laptop ήρθε και στην Ελλάδα!

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το εντυπωσιακό Mi Laptop Air που κυκλοφορεί από την Info Quest Technologies

Τι αναζητάς από τον φορητό σου υπολογιστή; Θέλεις μία μοναδική εμπειρία gaming; Επενδύεις στο design; Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Ανακαλύψαμε ένα υπερσύγχρονο laptop, που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου, όποιες και αν είναι αυτές. Ο λόγος για τον νέο Mi Laptop Air 13,3’’ της Xiaomi που εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Δεν ξεχωρίζει μόνο για την ελαφριά του κατασκευή και το design του, αλλά και για τις ισχυρές του επιδόσεις. Ποια είναι τα υπόλοιπα ιδιαίτερα χρήσιμα χαρακτηριστικά του που μας εντυπωσίασαν; Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που κάνουν το εξελιγμένο laptop που κυκλοφορεί πλέον και στη Ελλάδα από την Info Quest Technologies να ξεχωρίζει.
Τα καλά νέα είναι ότι τώρα κυκλοφορεί και στη χώρα μας, στο Mi Store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr σε μία μοναδική προσφορά, για την οποία μπορείς να μάθεις παρακάτω.

Αξεπέραστο design

Το Mi Laptop Air, με οθόνη 13,3’’ διαθέτει στιβαρό, λεπτό σασί, μοντέρνο μεταλλικό φινίρισμα, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και βάρος μόλις 1,3 κιλά, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί παντού με άνεση και ασφάλεια. Χωράει στο backpack σου για να είσαι πάντα online, όπου και αν βρίσκεσαι και να μπορείς να ανταποκριθείς άμεσα στις επαγγελματικές ή προσωπικές σου υποχρεώσεις. Ανάλαφρο και στυλάτο, μπορείς να το έχεις μαζί σου διαρκώς, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μοναδική εμπειρία θέασης

Τα bezels της οθόνης είναι ελάχιστα, με πάχος μόλις 5,59 χιλ., τα οποία περικλείουν ένα FHD panel με ολοζώντανα χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης, για να απολαμβάνεις μοναδικής ποιότητας εικόνες. Παράλληλα, το Mi Laptop Air διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα ηχεία της AKG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ήχου Dolby Audio Premium, παράγουν κρυστάλλινο ήχο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμη και από τον εξελιγμένο υπολογιστή σου.

2

Νέα standards στο gaming

Το καλύτερο; Μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, χωρίς περιορισμούς. Το νέο Xiaomi Laptop αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards στο gaming σε φορητούς υπολογιστές μικρού βάρους. Και αυτό διότι ενσωματώνει την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVidia GeForce MX150 (2GB VRAM GDDR5) και τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 8ης γενιάς με Turbo Boost, που είναι δύο μόνο από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Μπαταρία που δεν τελειώνει… ποτέ!

Το νέο Xiaomi Laptop διαθέτει, επιπλέον, μπαταρία με διάρκεια ζωής 9,5 ώρες, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Τέλος, στις υψηλές επιδόσεις του συστήματος συνεισφέρει το πλήρως ανακαινισμένο σύστημα ψύξης, ο δίσκος SSD των 256GB και η μνήμη RAM των 8GB DDR4, που είναι χρονισμένη στα 2400ΜHz για άνετο multitasking! Έτσι, μπορείς να ολοκληρώνεις γρήγορα και εύκολα όχι μόνο μία αλλά περισσότερες επαγγελματικές -και όχι μόνο- υποχρεώσεις με το ταχύτατο, ελαφρύ και κομψό laptop σου!

Πώς θα το αποκτήσεις;

Μη χάσεις την αποκλειστική προσφορά στο Mi Store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr που ισχύει μέχρι την 1 Αυγούστου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να αποκτήσεις το Mi Laptop Air Air 13,3’’ που διατίθεται σε προτεινόμενη λιανική τιμή 999 ευρώ!
Όπως και όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζεται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.