ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οοps σεισμός! Πόσο προετοιμασμένος είσαι;

Οοps σεισμός! Πόσο προετοιμασμένος είσαι;

Τα απρόβλεπτα γεγονότα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Πόσο, όμως, προετοιμασμένοι είμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές; Σήμερα, η κλιματική αλλαγή επιδεινώνει σημαντικά τις καταστροφές από πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές, όπως αυτές που ζήσαμε την περασμένη χρονιά, στη Δυτική Αττική και στο Μάτι.

Παράλληλα, ενώ η Ελλάδα είναι η πλέον σεισμογενής χώρα της Ευρώπης αρκετοί, θεωρούμε ότι δεν θα μας συμβεί. Είναι εντυπωσιακό μάλιστα το γεγονός ότι σήμερα το ποσοστό των ανασφάλιστων σπιτιών στη χώρα μας αγγίζει το 85%.

Αυτό είναι αναγκαίο να αλλάξει. Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να προβλέψουμε πότε θα γίνει σεισμός, μπορούμε όμως να έχουμε ασφαλίσει την περιουσία μας και έτσι η ζωή μας να «ταρακουνηθεί» λιγότερο.

Αυτό ακριβώς έρχεται να μας υπενθυμίσει η ανατρεπτική καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) που κατάφερε να μας κινήσει το ενδιαφέρον και να μας ευαισθητοποιήσει για την αξία της ασφάλισης με ένα διαφορετικό βίντεο για τους σεισμούς! Οι πρωταγωνιστές της, «Η φυλή των Oops,» είναι σκανταλιάρικα πλάσματα, που έρχονται να ανατρέψουν τα σχέδιά μας και να μας ταρακουνήσουν…

Μας μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα με ανάλαφρο τρόπο και μας ευαισθητοποιεί για την αξία της ασφάλισης. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ασφαλιστική αγορά διαθέτει την τεχνογνωσία και την οργάνωση για να διαχειριστεί τις ζημιές. Αυτό αποδεικνύεται και όταν συμβαίνει μία καταστροφή, δεδομένου ότι διαθέτει αμεσότητα στις αποζημιώσεις, οικονομική ευρωστία, ισχυρή εμπειρία και αυστηρή εποπτεία.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι: «Ασφαλίζω σημαίνει Φροντίζω»!

dfd copy

Εσείς πόσο προετοιμασμένοι είστε τελικά;

Τώρα μπορείτε να το μάθετε απαντώντας σε ένα χιουμοριστικό quiz που θα σας χαρίσει «πιστοποιητικό ετοιμότητας». Απλώς μπείτε στη σελίδα theoops.gr απαντήστε και πάρτε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό. Κάντε το oops challenge και μπείτε σε μία μεγάλη κλήρωση για να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα, όπως Samsung Galaxy Note 9, δύο Apple Watch Series 4 και πολλά αλλά!

Αναμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα διασκεδαστικά βίντεο που θα αφορούν στα απρόβλεπτα γεγονότα της καθημερινότητας, όπως τα τροχαία ατυχήματα, οι ξαφνικές ασθένειες.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε με μία επίσκεψη στο theoops.gr, την FB page και το You Tube Channel της ΕΑΕΕ.