ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελ. Ιακώβου: Νέος Πρόεδρος της ΕΕL Βορείου Ελλάδος

Ελ. Ιακώβου: Νέος Πρόεδρος της ΕΕL Βορείου Ελλάδος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2012 – 2013 της Ελληνικής Εταιρείας Logistics της Βορείου Ελλάδος ανέδειξαν οι εκλογές που διεξήχθησαν στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στη νέα έδρα του Σωματείου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, μέσα στην «καρδιά» της Ζώνης Καινοτομίας της πόλης, στις οποίες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και πολλών νέων μελών της εταιρείας.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 και η σύνθεσή του παρουσιάζεται παρακάτω:

Πρόεδρος: Ελευθέριος Ιακώβου, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

Αντιπρόεδρος Διοικητικού: Κων/νος Τζάνας, Διευθύνων Σύμβουλος Data Consulting Services (DCS)

Αντιπρόεδρος Επιστημονικού: Δημήτριος Βλάχος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

Αντιπρόεδρος Οικονομικών: Κων/νος Μπέλλης, MBA Φυσικός, Αντιπρόσωπος LEGO HELLAS

Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης: Ισίδωρος Πρίντεζης, Διευθύνων Σύμβουλος SeaWay Α.Ε.

Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων: Έφη Παπαδοπούλου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΛΤΑ 4 Α.Ε.

Το Δ.Σ. συμπληρώνουν οι: Thorsten Biermann, Διευθύνων Σύμβουλος Express-Interfracht Hellas S.A., Κυριάκος Μαλλίνης, Πρόεδρος ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος) και Διευθυντής Unique Com OE, Σπύρος Ιγνατιάδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΒΕ, Απόστολος Μπιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος TREDIT A.E., Δημήτριος Δάκος, Υπεύθυνος Logistics Βορείου Ελλάδος ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., Δρ. Δημήτριος Τσιτσάμης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής και Στατιστικής Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Λογιστικής Παρακολούθησης Αποθήκης ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε. Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας αναλαμβάνει η κα. Αγοραστή Τόκα.

«Κορυφαίος επιμελητηριακός τύπος»

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, το νέο Δ.Σ. καλείται να υπηρετήσει την ανάδειξη της Εταιρείας σε κορυφαίο «επιμελητηριακού τύπου» φορέα με μεγάλη διείσδυση στον επαγγελματικό χώρο των Logistics και της Διαχείρισης Εφοδιαστικών Δικτύων, διαφυλάσσοντας τόσο την επιχειρηματική, αλλά και την ακαδημαϊκή τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει με τα χρόνια. Κάτι τέτοιο διευκολύνεται σημαντικά και από το νέο καταστατικό της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Ιακώβου «η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κορυφαίο κόμβο διαμετακομιστικού εμπορίου είναι μονόδρομος, ανεξάρτητα από τη διαχειριστική επάρκεια ή μη του ελληνικού κράτους. Σήμερα, το νέο Δ.Σ. δεσμεύτηκε να προωθήσει και να επιταχύνει την αναπτυξιακή αυτή δυναμική τόσο για την πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και για την ευρύτερη περιοχή, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη για τους στόχους της EEL Βορείου Ελλάδος για τη νέα διετία».