ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν τον Ιούλιο 2023

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν τον Ιούλιο 2023

Φτάνοντας στην μέση του 2023, το μεγάλο ερώτημα είναι ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το άμεσο χρονικό διάστημα. Ψάξαμε, συγκρίναμε και σας παρουσιάζουμε αυτά τα κρυπτονομίσματα που έχουν τις καλύτερες προοπτικές επένδυσης. 

3 Κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν

Chimpzee

Με το μέλλον του πλανήτη να φαντάζει δυσοίωνο, πολλοί θεωρούν τα οικολογικά κρυπτονομίσματα να είναι το μέλλον της αγοράς.

Το Chimpzee είναι ένα κρυπτονόμισμα που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα προστατεύοντας το περιβάλλον και τα ζώα. Αυτό το κρυπτονόμισμα συνεργάζεται με γνωστούς οργανισμούς που ασχολούνται με την οικολογία και την προστασία των ζώων υπό εξαφάνιση.

Όταν συνεισφέρετε σε αυτούς τους οργανισμούς, τότε αμείβεστε από το Chimpzee με το διακριτικό του CHMPZ. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε CHMPZ, παίζοντας το Zero Tolerance Game που θα βρείτε στην πλατφόρμα. Μια ακόμα δυνατότητα είναι να αγοράσετε NFTs από το marketplace ή να σχεδιάσετε τα δικά σας και να δημιουργήσετε το διαβατήριο με το εξατομικευμένο σας Avatar Chimpzee.

Οι προβλέψεις θέλουν το Chimpzee να γίνεται συνεχώς πιο δημοφιλές λόγω του φλέγοντος προβλήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, το οποίο βοηθά να αντιμετωπιστεί στηρίζοντας πρωτοβουλίες όπως τη δεντροφύτευση περιοχών, τη σωτηρία των ζώων και άλλες οικολογικές δράσεις.

Με το σύνθημα "Ελάτε να σώσουμε τον πλανήτη μαζί", το Chimpzee είναι το επόμενο κρυπτονόμισμα που αξίζει την προσοχή σας.

Επισκεφθείτε το Chimpzee

Launchpad XYZ

Το Launchpad XYZ απλοποιεί τον κόσμο του Web3 που μπορεί να δυσκολεύει πολλούς. Είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για επενδυτές, εμπόρους που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και απλούς ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τη νέα διαδικτυακή εποχή.

Η πλατφόρμα του Launchpad XYZ σας βοηθά να ανακαλύψτε πώς λειτουργούν τα πράγματα στο Web3, τι κινδύνους έχει αλλά και ποιες είναι οι μεγάλες ευκαιρίες που κρύβει.

Η προπώληση είχε μια εντυπωσιακή πορεία, ξεπερνώντας άνετα το ένα εκατομμύριο δολάρια. Επομένως, πρόκειται για ένα κρυπτονόμισμα που θα αποτελέσει απαραίτητο εργαλείο για το μέλλον και μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης.

Επισκεφθείτε το Launchpad

yPredict

Το yPredict είναι ένα κρυπτονόμισμα με στόχο τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος για εμπόρους, προγραμματιστές και επενδυτές. Το οικοσύστημα αυτό συνδυάζει την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης με την έρευνα ειδικών ώστε να προβλέψει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια την πορεία τιμών κρυπτονομισμάτων.

Το Backlink estimator είναι τώρα ζωντανό στην πλατφόρμα και έχει τραβήξει την προσοχή της αγοράς αφού μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τον αριθμό των backlink, τις μετρήσεις εξουσιοδότησης και να σας βοηθήσει να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που αναπτύσσεται συνεχώς και γι' αυτό αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις επένδυσης για τον Ιούλιο του 2023.

Επισκεφθείτε το yPredict

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.