ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι κάτοχοι XRP μπορούν πλέον να κερδίσουν παθητικό εισόδημα

Οι κάτοχοι XRP μπορούν πλέον να κερδίσουν παθητικό εισόδημα

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για την αλλαγή αυτή στο XRP, καθώς και ένα νέο κρυπτονόμισμα, το eTukTuk, το οποίο προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για παθητικό εισόδημα.

Μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που αφορούν το Ripple (XRP) ήταν η επιτυχής ψήφιση της τροπολογίας του Automated Market Maker (AMM). Ο Vet, ένα βασικό στέλεχος της κοινότητας, επέστησε πρόσφατα την προσοχή σε αυτήν την καίρια εξέλιξη, παρουσιάζοντας τις ευρύτερες επιπτώσεις για το οικοσύστημα του XRP και τις ανταμοιβές των κατόχων.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για την αλλαγή αυτή στο XRP, καθώς και ένα νέο κρυπτονόμισμα, το eTukTuk, το οποίο προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για παθητικό εισόδημα.

Αγοράστε $TUK εδώ

Η συναίνεση για τη λειτουργία AMM

Τα δεδομένα από το XRPScan αποκαλύπτουν ότι η τροποποίηση AMM εξασφάλισε ένα εντυπωσιακό ποσοστό συναίνεσης 85,71%, με τους 30 από τους 35 επικυρωτές dUNL να ψηφίζουν υπέρ. Σημαντικοί επικυρωτές, συμπεριλαμβανομένων των Ripple, Bithomp, Alloy Networks, Vet και Bitrue, έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους. Αυτή η συναίνεση ανοίγει τον δρόμο για την αναμενόμενη εφαρμογή της λειτουργίας AMM στο mainnet του XRP Ledger στις 14 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, το XRP Ledger τηρεί μια σχολαστική διαδικασία διακυβέρνησης, απαιτώντας από κάθε προτεινόμενη τροποποίηση να επιτυγχάνει συναίνεση 80% από τους επικυρωτές για δύο εβδομάδες πριν από την εφαρμογή της. Με 85,71% συναίνεση που επιτεύχθηκε, η κοινότητα του XRP αποδεικνύει τη δέσμευσή της σε μια προσεκτική και διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης.

Ενώ ορισμένοι επικυρωτές προσέγγισαν αρχικά την πρόταση AMM με προσοχή, τονίζοντας την ανάγκη πρόσθετου χρόνου για την αξιολόγηση πιθανών κινδύνων, όπως το frontrunning και τη χειραγώγηση της αγοράς, οι συνεργατικές προσπάθειες εντός της κοινότητας XRP οδήγησαν σε μια ενιαία συναίνεση υπέρ του χαρακτηριστικού AMM. Επικυρωτές όπως οι XRPL Labs, Xaman, xSpectar και XRPScan έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ανησυχιών και στην προώθηση της συμφωνίας σε ολόκληρη την κοινότητα.

Παθητικό εισόδημα για τους κατόχους XRP

Με την εφαρμογή του χαρακτηριστικού AMM, οι κάτοχοι XRP, ένα από τα καλύτερα altcoins της αγοράς, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικό εισόδημα συμμετέχοντας ενεργά ως πάροχοι ρευστότητας στο οικοσύστημα XRP. Αυτή η πρωτοποριακή κίνηση ευθυγραμμίζεται με την ευρύτερη τάση του κλάδου της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και τοποθετεί το XRP ως ένα πολύπλευρο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο πέρα από την παραδοσιακή χρησιμότητά του. Παράγοντας που έχει οδηγήσει στην αυξημένη αγορά Ripple τις τελευταίες ημέρες.

eTukTuk –Ένα νέο ανερχόμενο έργο με παθητικές ανταμοιβές

Φυσικά, το XRP δεν είναι το μόνο κρυπτονόμισμα το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παθητικών ανταμοιβών. Ένα νέο έργο ξεκίνησε την προπώλησή του, το οποίο πέρα από τη δυνατότητα κέρδους και παθητικών ανταμοιβών, εισάγει μια καινοτομία στον χώρο των μεταφορών.

Ο λόγος για το eTukTuk, ένα έργο το οποίο έχει ως στόχο να φέρει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση, στο κομμάτι των μεταφορών. Με την εγκατάσταση διαφόρων μονάδων φόρτισης ανά τον κόσμο καθώς και την κυκλοφορία ενός ηλεκτρικού οχήματος eTukTuk, το έργο έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον.

Παθητικό εισόδημα με το eTukTuk

Το eTukTuk προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία παθητικού εισοδήματος, για τους κατόχους του $TUK tokens. Ειδικότερα, αγοράζοντας μερικά κρυπτονομίσματα TUK, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν μια λειτουργία πονταρίσματος, με εξαιρετικό ετήσιο APY%. Επιπρόσθετα, το έργο θα κυκλοφορήσει και ένα P2E παιχνίδι, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να κερδίσει ακόμη περισσότερες ανταμοιβές.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων . Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου και αποκτήστε μερικά $TUK tokens πριν η τιμή τους ανέβει. Στη συνεχεια μπορείτε αμέσως να τα ποντάρετε για να αρχίσετε από τώρα να απολαμβάνετε τις παθητικές ανταμοιβές.

Αγοράστε $TUK εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.