ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντική ανακοίνωση από την Binance και νέες επενδυτικές ευκαιρίες

Σημαντική ανακοίνωση από την Binance και νέες επενδυτικές ευκαιρίες

Η λειτουργία Auto-Invest της Binance επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν τις επενδύσεις τους σε κρυπτονομίσματα.

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και συγκεκριμένα η Binance, ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση η οποία αφορά προγραμματισμένη συντήρηση του συστήματος, με στόχο την ενίσχυση της απόδοσης και της σταθερότητας της λειτουργίας Auto-Invest.

Πότε θα γίνει η συντήρηση της

Προγραμματισμένη για τις 23 Φεβρουαρίου στις 5:00 (UTC), η συντήρηση στην οποία θα υποβληθεί η πλατφόρμα της Binance αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία ώρα. Ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα το οποίο ωστόσο μπορεί να επηρεάσει τις επενδύσεις σας στα κρυπτονομίσματα, όπου κάθε λεπτό μπορεί να μετράει.

Η λειτουργία Auto-Invest της Binance επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν τις επενδύσεις τους σε κρυπτονομίσματα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης, η δημιουργία νέων πλάνων Auto-Invest δεν θα επηρεαστεί, διασφαλίζοντας ότι οι επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε διάφορα crypto μπορούν να το κάνουν χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, όσοι διαθέτουν κάποιο προγραμματισμένο Auto-Invest ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες αγορές τους. Η Binance διαβεβαιώνει τους χρήστες της ότι τυχόν καθυστερημένες αγορές θα εκτελεστούν αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η συντήρηση, ελαχιστοποιώντας την όποια ταλαιπωρία.

Καινοτόμα έργα τα οποία αναμένεται να καταχωρηθούν την

Μπορεί η ενημέρωση της Binance να καθυστερήσει λίγο τις αγορές σας, ωστόσο μπορείτε να αναζητήσετε νέα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν σε τιμή του 2024 και ενδεχομένως να κερδίσουν μια καταχώρηση στο ανταλλακτήριο αυτό.

Τα τρία έργα που φαίνεται να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς είναι:

eTukTuk – Βιώσιμες μεταφορές, staking και P2E game

Αυτό το έργο παρουσιάζει μια καινοτόμο προσέγγιση για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μεταφοράς. Ειδικότερα, αποστολή του eTukTuk είναι να εγκαταστήσει σύγχρονες μονάδες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Επιπρόσθετα, η κυκλοφορία ενός ιδιόκτητου οχήματος eTukTuk θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην εξασφάλιση βιώσιμο και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων στον τομέα των μεταφορών.

Φυσικά, τα τεράστια αυτά πλάνα του έργου δεν είναι ο μόνος λόγος που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας crypto. Οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων $TUK έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και εξαιρετικές παθητικές ανταμοιβές, μέσω της λειτουργίας πονταρίσματος «Power Staking» και ενός διασκεδαστικού P2E παιχνιδιού.

Αγορά eTukTuk

Bitcoin Minetrix – Προσιτή εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο cloud

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα , είναι η εξόρυξη. Ειδικότερα, με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να επωφεληθείτε από εξαιρετικές παθητικές ανταμοιβές. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ότι η εξόρυξη απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας.

Κάτι στο οποίο το Bitcoin Minetrix δίνει τέλος. Με τη σύγχρονη πλατφόρμα stake-to-mine, οι επενδυτές που θα αγοράσουν $BTCMTX tokens, μπορούν να τα ποντάρουν για να συμμετάσχουν αυτόματα στην εξόρυξη Bitcoin . Χωρίς κανέναν εξοπλισμό, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις. Κάτι που όπως φαίνεται έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων επενδυτών.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Smog Token – Το καλύτερο meme coin του 2024

Ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι και το Smog Token Ένα meme coin το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή χάρη στην ενεργή του κοινότητα, το Multi-chain χαρακτήρα του σε Solana και Ethereum καθώς και το επερχόμενο airdrop που ετοιμάζει.

Η ζήτησή του είναι ιδιαίτερα αυξημένη με την τιμή του να έχει κάνει τεράστια άλματα ανόδου από το πρώτο 24ωρο. Θεωρούμε λοιπόν ότι θα είναι ένα από τα meme coins που σύντομα θα καταχωρηθεί σε όλα τα ανταλλακτήρια crypto, συμπεριλαμβανομένης της Binance. Κάτι που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της τιμής του.

Αγορά Smog token