ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διπλασιάζει τις αποταμιεύσεις

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διπλασιάζει τις αποταμιεύσεις

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει να διδάσκει από γενιά σε γενιά την έννοια της αποταμίευσης, εφαρμόζοντας τα πιο επιτυχημένα καταθετικά προϊόντα για παιδιά.

Από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα καταθετικά προϊόντα για παιδιά, ο καταθετικός λογαριασμός «Μεγαλώνω» από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διδάσκει από γενιά σε γενιά την αποταμίευση χαρίζοντας πλήθος προνομίων στους κατόχους του.

Με τον καταθετικό αποταμιευτικό λογαριασμό «Μεγαλώνω», πάνω από 146.000 παιδιά σήμερα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποταμιεύουν τα χρήματά τους για να πραγματοποιήσουν μεγαλώνοντας, τα μικρά και μεγάλα όνειρά τους.

Ανοίγοντας λογαριασμό Μεγαλώνω, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης από €50, οι γονείς εξασφαλίζουν στο παιδί τους από την πρώτη κιόλας ημέρα γέννησής του προνομιακό επιτόκιο 2,00%, για όλο το ποσό του λογαριασμού, δώρο καλωσορίσματος τον κλασικό και αγαπημένο κουμπαρά του ΤΤ, αλλά και δωρεάν την κάρτα μέλους με μοναδικό αριθμό για συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, χάρη στις οποίες πάνω από 2.000 παιδιά ως σήμερα έχουν καταφέρει να διπλασιάσουν τις αποταμιεύσεις τους.

Πώς; Με την Κάρτα Μέλους που δίνεται δωρεάν σε κάθε δικαιούχο, τα παιδιά αποκτούν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχουν αυτόματα ως τα 18 τους χρόνια στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου, με δυνατότητα αναδιπλασιασμού των αποταμιεύσεών τους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κάθε φορά που τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας συμπίπτουν με τα 4 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού του Λαχείου, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καταθέτει στο λογαριασμό τους ποσό ίσο με το 100% του υπολοίπου του λογαριασμού.

Μετά την ενηλικίωση των δικαιούχων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει ακόμη να είναι δίπλα τους με ένα λογαριασμό ειδικά σχεδιασμένο για νέους που κάνουν τα πρώτα βήματα της ενήλικής τους ανεξάρτητης ζωής. Μόλις συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια, οι δικαιούχοι του «Μεγαλώνω» γίνονται αυτόματα κάτοχοι του λογαριασμού «Ταμιευτήριο 18 Plus» απολαμβάνοντας πλήθος προνομίων, εξίσου ανταγωνιστικό επιτόκιο από το πρώτο κιόλας ευρώ και συμμετοχή σε νέες κληρώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.