ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπηρεσία OTE Cinema On Demand και στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου

Υπηρεσία OTE Cinema On Demand και στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου

Ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, που διατίθεται και Μέσω Δορυφόρου, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές και ποιοτικό περιεχόμενο στους συνδρομητές του.

Με την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας μπορούν να νοικιάσουν πρεμιέρες ταινιών και να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση τα πιο δημοφιλή blockbusters αλλά και κορυφαίες παραγωγές των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και σε ποιότητα high definition.

Η ενοικίαση των ταινιών μπορεί να γίνει εύκολα και απλά, τηλεφωνικά ή μέσω SMS. Οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ταινία που επέλεξαν για χρονικό διάστημα έως 48 ώρες, με χρέωση από 2 έως 4 ευρώ ανά ταινία. Η υπηρεσία OTE Cinema on Demand είναι διαθέσιμη και στα δύο πακέτα, Full & Family pack, του OTE TV Μέσω Δορυφόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απευθύνονται στο http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/satellite.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία OTE Cinema On Demand είναι ήδη διαθέσιμη και στον OTE TV Μέσω Conn-x.

Ο OTE TV συνεχίζει δυναμικά να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο και μοναδικές υπηρεσίες, προσφέροντας στους συνδρομητές του ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία.

Ρoή Ειδήσεων