ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με πρωτοβουλία του Υπ.Εξ. υποδοχή αποστολής Κορεατών επενδυτών

Με πρωτοβουλία του Υπ.Εξ. υποδοχή αποστολής Κορεατών επενδυτών

Στο πλαίσιο των συστηματικών πρωτοβουλιών για την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρονται σήμερα στην Ελλάδα, καθώς και για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, οργάνωσε και υποδέχθηκε, σήμερα 3 Ιουλίου 2013, στην Αθήνα αποστολή μελών του κορεατικού επιχειρηματικού συνδέσμου KOFIA (Korean Financial Investment Association), στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρίες της Κορέας.

Τα μέλη του συνδέσμου KOFIA θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, για τις δυνατότητες συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και για τις δυνατότητες επενδύσεων στην ελληνική αγορά.

Για το σκοπό αυτό, η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με τα Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ συνδιοργανώνουν, αύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου, ημερίδα (στο κτίριο του Χρηματιστηρίου, Λ. Αθηνών 110), στην οποία θα παρουσιαστούν στους Κορεάτες επιχειρηματίες, μεταξύ άλλων, τα νέα δεδομένα για την ελληνική οικονομία και την κεφαλαιαγορά, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και το νέο επενδυτικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στη χώρα μας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Παναγιώτης Μίχαλος και ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.