ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καναδικό ενδιαφέρον για την Eurobank

Καναδικό ενδιαφέρον για την Eurobank

Oι Καναδοί έχουν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Eurobank, αν και όποτε βγει προς πώληση.

Συγκρατήστε το όνομα Fairfax. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καναδοί έχουν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Eurobank, αν και όποτε βγει προς πώληση. Κάτι το οποίο - σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις - δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει.

Καλά ενημερωμένες πηγές έκαναν γνωστό στη Voria.gr ότι «ήδη, στελέχη της τράπεζας έχουν επισκεφθεί δύο φορές τον Καναδά, προκειμένου να ενημερώσουν τους ανθρώπους της Fairfax για το παρόν και το μέλλον της Eurobank». Μάλιστα, η ενημέρωση αυτή χρονολογείται ήδη από τις αρχές καλοκαιριού, όταν η σύνθεση του μάνατζμεντ της τράπεζας ήταν διαφορετική.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι και το παρόν μάνατζμεντ συνέχισε το «φλερτ» με τους Καναδούς, το οποίο - όπως όλα δείχνουν - μπορεί να εξελιχθεί σε ...γάμο. Για την ιστορία, θα πρέπει να αναφερθεί ότι μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η διαδικασία του εσωτερικού ελέγχου της Eurobank, από όποιον σοβαρό ενδιαφερόμενο θέλει να αποκτήσει καλύτερη εικόνα της, ενώ στόχος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) είναι να πουλήσει την πλειοψηφική συμμετοχή του, αν είναι δυνατόν, πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.