ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

StockonDeals.com: Η πρώτη online πλατφόρμα πλειστηριασμών αποθεμάτων

StockonDeals.com: Η πρώτη online πλατφόρμα πλειστηριασμών αποθεμάτων

Το StockonDeals.com είναι η πρώτη πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για τη διάθεση πλεονασματικών αποθεμάτων τροφίμων και προϊόντων DIY.

Μέσα από το StockonDeals.com, απ' αυτόν τον μήνα, επαγγελματίες προμηθευτές και αγοραστές B2B από όλη την Ευρώπη, έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν, με κοινό στόχο την αγοραπωλησία εμπορικών πλεονασμάτων απογραφής, στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Η συμμετοχή στις δημοπρασίες που διοργανώνονται είναι εντελώς δωρεάν και οι εγγεγραμμένες εταιρείες καλούνται να καλύψουν μονάχα τα έξοδα της συνδιαλλαγής.

Το StockonDeals είναι ένας απλός, και οικονομικός τρόπος για την αγορά και την πώληση πλεονάσματος απογραφής. Απευθύνεται σε επαγγελματίες πωλητές και αγοραστές χονδρικής και λιανεμπορίου που ανήκουν στους κλάδους Τροφίμων και DIY, από όλη την Ευρώπη.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, πωλητές έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν κόστη πωλήσεων, καταστροφής πλεονασματικών εμπορευμάτων, ενώ παράλληλα επιταχύνονται οι πληρωμές τους και απελευθερώνεται εγκλωβισμένο κεφάλαιο. Οι αγοραστές πάλι, βρίσκουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, και ολοκληρώνουν αγορές τους με ασφάλεια.

«Παρόλο που νέες επιχειρήσεις στην Ευρώπη συνήθως βασίζονται σε τεχνολογικά καινοτόμες ιδέες, το StockonDeals.com ωθείται από τις βασικές ανάγκες της αγοράς, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογική λύση για την κάλυψή τους σαν εργαλείο. Μέσα από τη σημαντική τους εμπειρία, οι δημιουργοί του κατανόησαν τα σημαντικότερα 'βήματα' στη διαδικασία του εμπορίου αποθεμάτων», δήλωσε σχετικά ο κ. Τόμας Όλσεν, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιοκτήτης του StockonDeals ApS

«Έτσι, μέσα από την πλατφόρμα, διασφαλίζεται αδιάλειπτη, αποτελεσματική και ασφαλής ροή προϊόντων. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με περίπου 20 εταιρείες από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Όλες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για συναλλαγές μέσα από το StockonDeals», προσέθεσε.