ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένταξη στον Όμιλο ΟΤΕ για όλους τους εργαζόμενους της ΟΤΕ Plus

Ένταξη στον Όμιλο ΟΤΕ για όλους τους εργαζόμενους της ΟΤΕ Plus

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ, εντάσσοντας στην ΟΤΕ Α.Ε. και στην COSMOTE e-value, 100% θυγατρική του oμίλου ΟΤΕ, όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας ΟΤΕ Plus.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως αυτό είχε προαναγγελθεί κατά την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην OTE Α.Ε. τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «διασφαλίζοντας έναν ακόμη καλύτερο τρόπο συνεργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους, ο ΟΤΕ επαναπροσλαμβανει όλο το δυναμικό της OTE Plus, τη συντριπτική πλειονότητα με συμβάσεις αορίστου χρόνου, με αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους, ενώ για τους πιο χαμηλά αμειβόμενους προβλέπονται αισθητά αυξημένες αποδοχές, σημαντικά υψηλότερες από τα δεδομένα της αγοράς».

Σε σχετική ενημέρωση που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα στο σύνολο των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ ο επικεφαλής του, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σε δύσκολους καιρούς αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο και προσφέρουμε σε χιλιάδες συνεργάτες μας μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια και καλύτερες απολαβές. Θέλοντας να δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους μας κινηθήκαμε γρήγορα για να υλοποιήσουμε αυτό που είπαμε στο τέλος του 2014».

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της εταιρείας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη που προϋποθέτουν απλές και ευέλικτες δομές και επιτρέπουν οι σωστοί άνθρωποι να είναι στις σωστές θέσεις.

Σχετικές ειδήσεις