ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η όρεξη των Γερμανών για επενδύσεις στην Ελλάδα

Άνοιξε η όρεξη των Γερμανών για επενδύσεις στην Ελλάδα
Οι Γερμανοί φέρονται αποφασισμένοι να επενδύσουν στην Ελλάδα και για αυτό εντείνουν τις συσκέψεις τους με την συμμετοχή παραγωγικών φορέων της χώρας. Σύμφωνα...

Οι Γερμανοί φέρονται αποφασισμένοι να επενδύσουν στην Ελλάδα και για αυτό εντείνουν τις συσκέψεις τους με την συμμετοχή παραγωγικών φορέων της χώρας. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Handelsblatt”, ο Γερμανός υπ. Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ προγραμματίζει ήδη για την προσεχή Τετάρτη διάσκεψη με θέμα τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα.


Στην συγκεκριμένη διάσκεψη αναμένεται να συμμετέχουν και οι πρόεδροι 20 οικονομικών συνδέσμων της χώρας, με κύριο αντικείμενο συζήτησης υπό ποιες προϋποθέσεις γερμανικές επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να επενδύσουν στη χώρα μας.


Στόχος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι μια επίθεση επενδύσεων και ανάπτυξης, ένα είδος σχεδίου Μάρσαλ, προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Το γερμανικό υπoυργείο Οικονομίας προτίθεται να προσφέρει τη βοήθειά του για τη δημιουργία ανταγωνιστικών δομών και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr