ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσωπική διαφορά: Κάντε ΕΔΩ αίτηση για να δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε

Προσωπική διαφορά: Κάντε ΕΔΩ αίτηση για να δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε
Αναλυτικά τα έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν 2 εκατομμύρια συνταξιούχοι
pixabay

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για 2 εκατομμύρια συνταξιούχους

Αιτήσεις για να πάρουν την ανάλυση του επανυπολιγισμού των συντάξεων, με τα έτη ασφάλισης, το ποσοστό αναπλήρωσης, το μισθό που καθορίζει την ανταποδοτική σύνταξη, τις επιβαλλόμενες κρατήσεις και με τα ποσά κυρίως των προσωπικών διαφορών που φτάνουν έως και τα 400 ευρώ και έχουν βγει εκτός σύνταξης από την 1η/1/2019, θα πρέπει να υποβάλουν περίπου 2 εκατ. συνταξιούχοι.

Τα ενημερωτικά δεν έχουν αναρτηθεί και κρύβονται από τους συνταξιούχους, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ σε κάποια Ταμεία (ΝΑΤ) τα ενημερωτικά βγαίνουν από 1/1/2019 και δείχνουν ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω με τον επανυπολογισμό και τις προσωπικές διαφορές, ενώ οι κρατήσεις δεν αντιστοιχούν στα αναγραφόμενα ποσά συντάξεων.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις αιτήσεις που πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι

Η αίτηση έχει και το χαρακτήρα της ένστασης και πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο γιατί επί της ουσίας από 1/1/2019 οι παλαιοί μέχρι 12/5/2016 συνταξιούχοι έχουν μία καινούρια σύνταξη, χωρίς όμως να έχει εκδοθεί και η αντίστοιχη απόφαση, που προβλέπει η νομοθεσία!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Αν μέσα σε ένα τρίμηνο από 1/1/2019 και μετά δεν κάνουν αίτηση-ένσταση, τότε αυτό σημαίνει ότι αποδέχονται σιωπηρώς τον επανυπολογισμό της σύνταξης και συμφωνούν με το ποσό που τούς καταβάλλεται κάθε μήνα, ακόμα και αν υπάρχουν λάθη και παράνομες κρατήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα αγοράσετε αυτοκίνητο από 300 ευρώ και μοτοσυκλέτες από 100 ευρώ (πίνακες)

Εφαρμογή κατώτατου μισθού: Λήγει η προθεσμία για τους εργοδότες

Σχετικές ειδήσεις