ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Θα ζητήσω από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Θα ζητήσω από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας
aparaskevi-images.gr

Την άμεση παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε, αργά το βράδυ της Τρίτης, συγκέντρωση δεκάδων ατόμων σε κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου έσπευσε τα μεσάνυχτα και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς σημείωσε πως στην πλατεία μετέβη αστυνομία και «πάρα πολλοί συγκεντρωμένοι πετάνε μπουκάλια μπύρας εναντίον των αστυνομικών».

Ζητάει την προστασία της πόλης από τον πρωθυπουργό

Ο κ. Ζορμπάς, έγραψε λίγο μετά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Η πλατεία του Άη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδώ και πολλά χρόνια . Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της πλατείας δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν . Είχαμε μέχρι προ τίνος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο . Αυτοί που συγκεντρώνονταν , εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή , οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές , Σπάτα , Παιανία , Χαλάνδρι , Αιγάλεω , Γλυκά Νερά , Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας . Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγάπησε όλη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτεια ; Μάλλον το δεύτερο . Χθες , σήμερα μετά από πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικών μέσων , με τη λήξη της καραντίνας , μαζεύτηκαν περισσότερα από 800 άτομα !!! Η πόλη μας , η Αγία Παρασκευή , στο θέμα κρουσμάτων κορωνοιού είναι «ΚΑΘΑΡΗ», δηλαδή είχαμε ελάχιστα κρούσματα . Τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοιού . Κάποιοι ίσως θεωρούν , ότι ως δήμαρχος δεν έπρεπε να ενημερώσω τα αρμόδια όργανα που εκ του νόμου , οφείλουν να προστατεύσουν την κοινωνία από την μεταδοτικότητα της πανδημίας . Βέβαια η αστυνομία δε περίμενε από μένα να ενημερωθεί , ήταν ήδη ενήμερη από δεκάδες παροικούντες περιξ της πλατείας . Σήμερα λοιπόν η αστυνομία πήγε στην πλατεία , για να περιφρουρήσει την πόλη , από την παραβατικότητα . Είμαι υποχρεωμένος , εκ της θέσεως μου να ζητήσω αύριο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας , από την ευρύτατη διακίνηση ναρκωτικών και την εξάπλωση του κορωνοιού . Όσον αφορά για τις απειλές που δέχομαι από κάποιους , μία απάντηση και μόνο.... αν φοβόμουν θα καθόμουνα σπίτι μου . Οφείλω να προστατέψω την πόλη που με εξέλεξε δήμαρχο και θα το κάνω με οποιοδήποτε κόστος . Περιμένω αύριο και από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τα προβλήματα της συγκεκριμένης πλατείας και της ευρύτερης περιοχής» .

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι εικόνες που προκάλεσαν την οργή Χαρδαλιά: «Μάχη» για ένα ποτό στο Βόλο