ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Tι τρέχει με το Χάνι της Γραβιάς;

Tι τρέχει με το Χάνι της Γραβιάς;

Μια περίεργη καταγγελία για εκμίσθωση έναντι πινακίου φακής του Χανιού της Γραβιάς δημοσιεύεται στα site της περιφέρειας, που αν ισχύει πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση σκανδάλου!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το lamiastar υπάρχει καταγγελία δημοτικού συμβούλου των Δελφών ότι ο απερχόμενος δήμαρχος έχει μισθώσει το ιστορικό Χάνι της Γραβιάς έναντι τιμήματος 50 ευρώ το μήνα σε ιδιώτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:
"Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Τ.Κ. Γραβιάς όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος Μανανάς και συγχωριανός τους αποφάσισε μετά από δύο (2) χρόνια αδράνειας, την εκμίσθωση του Χανίου της Γραβιάς έναντι πινακίου φακής (50 € το μήνα).

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που τότε Δήμαρχος Γραβιάς πριν από πέντε (5) χρόνια υπερασπιζόταν με νύχια και με δόντια την ιστορία του Οδυσσέα Ανδρούτσου και του Χανίου, στην πρόταση μείωσης του εισιτηρίου εισόδου στο Χάνι από 3€ σε 2€ στερώντας έτσι από κάποιους επισκέπτες την είσοδο στο «Χάνι της Γραβιάς» λέγοντας ότι θίγουμε την ιστορία του Ανδρούτσου και της μάχης.

Σήμερα 07/08/2014 ο ίδιος ξεπουλάει την ιστορία του Ανδρούτσου και της μάχης χωρίς να δείξει την ανάλογη ευαισθησία. Φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.
Εκτός εάν έχει ακόμη προεκλογικές δεσμεύσεις. Εμείς σαν επόμενη Δημοτική αρχή επιφυλασσόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε το θέμα ως προς τη νομιμότητα".

Ιωάννης Κ. Γεωργίου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών»

Πηγή: lamiastar.gr