ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γερουλάνος: Στόχος μας να δώσουμε στέγη στους άστεγους συμπολίτες μας

Γερουλάνος: Στόχος μας να δώσουμε στέγη στους άστεγους συμπολίτες μας
«Η εγκατάλειψη είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στους πολίτες της Αθήνας. Ότι έχει μείνει μόνος του. Και παλεύει μόνος του. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δημοτικές εκλογές 2019 | Ειδήσεις: Την επισκευή και αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτηρίων για στέγαση των αστέγων προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο, οι άστεγοι υπολογίζονται σε 9.000 και για την στέγαση τους θέτει «μοναδική προϋπόθεση να συμβουλεύονται τους κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα εργάζονται στις ειδικές υπηρεσίες του δήμου. Θα τους βοηθούν να βρουν δουλειά, να συμπληρώσουν αιτήσεις, να λάβουν επιδόματα, να βρουν γιατρούς και φάρμακα. Έτσι θα προχωρήσουμε και σε επανένταξη αυτών των ανθρώπων σε μία κοινωνία, η οποία στο παρελθόν τους απέβαλε».

Τις σχετικές δηλώσεις έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Kontra News. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «η εγκατάλειψη είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στους πολίτες της Αθήνας. Ότι έχει μείνει μόνος του. Και παλεύει μόνος του. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε».

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους τους συνυποψηφίους του «εκτός βεβαίως από τον όποιο υποψήφιο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, τόνισε ότι είναι «για να κάνουμε επιτέλους την Αθήνα μια πόλη φιλική, ανθρώπινη και λειτουργική για όλους. Μια πόλη που θα διευκολύνει και δεν θα δυσκολεύει περαιτέρω τη ζωή μας. Ο δημότης, ο πολίτης, ταλαιπωρείται από το κεντρικό κράτος κάθε μέρα σε πολλούς τομείς. Εμείς έχουμε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: Ο δήμος να μην είναι πια μέρος του προβλήματος, αλλά στο πλευρό των δημοτών. Να λύνει προβλήματα, χι να δημιουργεί επιπλέον. Αυτή είναι και η διαφορά μας με τις άλλες υποψηφιότητες. Ότι μοναδικό μας μέλημα είναι η Αθήνα, δεν είναι ούτε τα ποσοστά που θα πιστωθούν σε κάποιο κόμμα ούτε το να χρησιμοποιήσουμε την Αθήνα ως εφαλτήριο για κάτι άλλο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο βαρβάτος νταλικιέρης από τη Λάρισα που μας γεμίζει περηφάνια (photos)

Αποκάλυψη: «Αυτή είναι η ημερομηνία των εθνικών εκλογών 2019 - Το αποφάσισε ο Τσίπρας»

«Βόμβα» Καμμένου: Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Σχετικές ειδήσεις