ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκλογές 2019 - Γερουλάνος: Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει

Εκλογές 2019 - Γερουλάνος: Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει

Έκκληση προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να συγκαλέσει άμεσα την Περιφέρεια, το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα στην περιοχή των Εξαρχείων, απηύθυνε τη Δευτέρα (24/12/2018) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος επισκέφθηκε το πρωί τα Εξάρχεια και μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει πια. Και μέσα από την πρόσφατη επιστολή τους, που δημοσιεύτηκε στα μέσα, ζητούν βοήθεια. και δεν είναι η πρώτη φορά. Αντί να πάει ο Δήμος, και το Κράτος, και να πουν “παιδιά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα”, έρχονται οι ίδιοι οι κάτοικοι και ζητούν την προσοχή των αρμοδίων».

Μάλιστα, ανέφερε πως απέστειλε επιστολή στον κ. Τσίπρα, διά της οποίας τον καλούσε να μη χάσει την ευκαιρία αυτή.

«Είναι σπάνιο οι πολίτες να λένε πρώτοι “Ελάτε”. Να πάμε λοιπόν, αφού ο κόσμος ζητάει να λύσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Να συγκαλέσει ο πρωθυπουργός την Περιφέρεια, το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος και με μπροστάρηδες τους πολίτες που θέλουν να δουν τη γειτονιά τους να ζει σαν μια κανονική γειτονιά της Αθήνας, να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα που μας ζητούν», ανέφερε - μεταξύ άλλων - ο κ. Γερουλάνος.

Διαβάστε επίσης:

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα