ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Ο Καμμένος θα μπορούσε να ηγηθεί της Κεντροδεξιάς

Μπαλτάκος: Ο Καμμένος θα μπορούσε να ηγηθεί της Κεντροδεξιάς

Το ένα μετά το άλλο τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ αρχίζουν να λένε την αλήθεια για την κατρακύλα της ιστορικής παράταξης έτσι όπως την κατάντησαν οι εθελόδουλοι των μνημονίων.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Η ηχηρή ήττα στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη έχει θορυβήσει τα ιστορικά στελέχη της Κεντροδεξιάς που βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέση για τις εξελίξεις.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη έντονη συζήτηση για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της «γαλάζιας» παράταξης, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος υποστηρίζει ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να θέσει υπό την πολιτική του ομπρέλα τον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

«Κρίμα που ο Καμμένος δεν είναι ηγέτης της Κεντροδεξιάς» έλεγε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνομιλητές του, σημειώνοντας με νόημα ότι -παρά τον πόλεμο που δέχθηκε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου- ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατάφερε να μπει στη Βουλή με ενδιαφέρον ποσοστό.

Ο κ. Μπαλτάκος επεσήμανε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να συσπειρώσει και να εκφράσει τον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πολιτικού ρεπορτάζ, το προσεχές διάστημα και άλλα στελέχη από την ευρύτερη κεντροδεξιά αναμένεται να πάρουν θέση ανοιχτά υπέρ του προέδρου των ΑΝΕΛ και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει στις πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις