ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό - Εισηγήσεις στη Φώφη για διαγραφή Βενιζέλου!

Αποκλειστικό - Εισηγήσεις στη Φώφη για διαγραφή Βενιζέλου!

Όλη την προηγούμενη περίοδο η Φώφη Γεννηματά, σε κρίσεις στις σχέσεις της με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο, κρατούσε μια σχετικά ψύχραιμη στάση.

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις νυν και πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ

Αν και είχε δεχτεί κατά καιρούς εισηγήσεις ακόμα και για διαγραφή του, ωστόσο τις παρέκαμπτε. Πίστευε, όπως έλεγε σε στενούς συνεργάτες της, ότι ο Βενιζέλος λειτουργούσε με τρόπο τέτοιο ώστε να την ωθήσει σε ακραίες κινήσεις και να χρεωθεί αυτή μια μεγάλη κρίση.

Όμως η τωρινή κρίση, που κορυφώθηκε (διότι υπέβοσκε έτσι κι αλλιώς για μήνες…) με τις γνωστές δηλώσεις Βενιζέλου με τις οποίες βγήκε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με θέσεις της Συμπαράταξης και απείλησε ακόμα και με αποχώρηση, έχει φτάσει τις σχέσεις τους σε εντελώς οριακό σημείο.

Γνωστό, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο ατύπως συνεργάζεται με τη Φώφη Γεννηματά αλλά και δύο τουλάχιστον στενοί συνεργάτες της έχουν εισηγηθεί τη διαγραφή Βενιζέλου και της έχουν τονίσει, ότι «δεν πάει άλλο, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το κόμμα θα βυθιστεί, καθώς η δικομματική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ωθεί σε ασφυκτικό πλαίσιο τις ενδιάμεσες δυνάμεις».

Οι ίδιοι της τόνισαν, ότι «ο Βενιζέλος στην ουσία έχει επιλέξει την σύμπλευση με τη Ν.Δ. και υπονομεύει κάθε προσπάθειά σου να κρατήσεις αποστάσεις απ’ τους δυο μονομάχους του νέου δικομματισμού κι όσο η πόλωση θα μεγαλώνει, τόσο αυτός αντικειμενικά θα παίρνει το μέρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως για πρώτη φορά η Φώφη σκέφτεται στα σοβαρά το ενδεχόμενο διαγραφής Βενιζέλου.

Η εκτίμηση που έκανε στο Newsbomb.gr στενός συνεργάτης της, είναι ότι «με την πρώτη επόμενη κάθετη διαφοροποίηση Βενιζέλου, θα υπάρξει διαγραφή»!

Μάλιστα οι πληροφορίες αυτές συνδέονται και με μια διαφαινόμενη επαναπροσέγγιση μεταξύ Φώφης και Γ. Παπανδρέου, την οποία προωθούν στελέχη που επηρεάζουν και τους δύο, καθώς μάλιστα δεν αποκλείεται και συνάντηση μεταξύ τους στο επόμενο διάστημα…

Σχετικές ειδήσεις