ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Novartis: Αντιφάσεις και ψέματα στην κατάθεση Αγγελή

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Novartis: Αντιφάσεις και ψέματα στην κατάθεση Αγγελή

Έντονες επικρίσεις διατυπώνουν κοινοβουλευτικές πηγές προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτη και συντονιστή της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ιωάννη Αγγελή, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη ενώπιον της αρμόδιας Προανακριτικής Επιτροπής, στη Βουλή, για την υπόθεση Novartis.

«Η τριήμερη κατάθεση του κ. Αγγελή ολοκληρώθηκε σήμερα όπως ακριβώς άρχισε. Με αντιφάσεις, παλινωδίες και ψέματα τα οποία στη συνέχεια αναγκάστηκε να ανασκευάσει», σημειώνουν οι πηγές.

«Έτσι ενώ το μεσημέρι χαρακτήριζε προς τέρψιν της ΝΔ τον πρώην πρωθυπουργό “ηθικό αυτουργό του ηθικού αυτουργού!” στη συνέχεια και λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξέταση του απαντώντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση δήλωσε “κανένας δόλος και καμία ευθύνη Τσίπρα”, τονίζοντας πως ορθώς δεν βρίσκεται στην Προανακριτική», αναφέρουν οι κοινοβουλευτικές πηγές.

«Όσο και να προσπαθεί η ΝΔ, η Επιτροπή επιβεβαιώνει πως η μόνη σκευωρία είναι αυτή της προσπάθειας συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.