ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός - Τσίπρας για ένταση στον Ευαγγελισμό: Ήρωες χθες, σήμερα η φωνή τους ενοχλεί

Κορονοϊός - Τσίπρας για ένταση στον Ευαγγελισμό: Ήρωες χθες, σήμερα η φωνή τους ενοχλεί

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις:  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, που έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

«Χθες ήταν "οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες", που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση. Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να "τιμήσει τους ήρωες". Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό».

Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικό βίντεο από τη σημερινή συγκέντρωση εργαζομένων του νοσοκομείου.

Επικρίνοντας την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα». «Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ», προσθέτει στο ίδιο πνεύμα.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σημειώνει ότι «οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης».

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ότι «όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι. Γιατί αυτές τις μέρες κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, είναι στο πλευρό τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θρίλερ με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον – Του χορηγήθηκαν 4 λίτρα οξυγόνο