ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα ο Στηβ Βρανάκης - Ολοκλήρωσε το έργο του για την κυβέρνηση

Επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα ο Στηβ Βρανάκης - Ολοκλήρωσε το έργο του για την κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η αποστολή του Στηβ Βρανάκης μετά την ενός έτους θητεία του ως επικεφαλής δημιουργικού της Ελληνικής Κυβέρνησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «ο κ. Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του COVID-19».

Μετά την αποδέσμευσή του από σήμερα ο κ. Βρανάκης «θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο άλλωστε προήλθε».

Παράλληλα, όμως, «θα συνεχίσει σε εθελοντική βάση και αμισθί να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον πρωθυπουργό σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία».

«Η Ελληνική Κυβέρνηση ευχαριστεί τον κ. Βρανάκης για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του, ο οποίος αφήνοντας την υψηλόβαθμη θέση του στην Google ως Executive Creative Director και επικεφαλής του Google Creative Lab, υπηρέτησε την πατρίδα μας τόσο ως επικεφαλής του Repositioning Greece όσο και με την ενεργό συμμετοχή του σε άλλα σημαντικά έργα, όπως μεταξύ άλλων το GreeceFromHome και Greek Summer του Υπουργείου Τουρισμού, το Andros Sandbox του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος, το Work from Crete και Work from Greece για την προσέλκυση «Ψηφιακών Νομάδων» στην Ελλάδα και το Grentry, αλλά και το προωθητικό βίντεο για τον ιστότοπο gov.gr» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το σχέδιο για τα Χριστούγεννα - Το όριο των ατόμων και τα SMS για... ρεβεγιόν